![]() |
Skład rady nie jest ważny. Ważna jest realizacja zadań propagandowych obecnego reżimu. Urzędnik może być mierny ale ma być wierny. To co napisałem jest przerażające ale prawdziwe. Szkoda że media tzw. publiczne dzięki PiS już zawsze będą się kojarzyły z papką propagandową niszczącą mózgi słabszym intelektualnie obywatelom. PiS z wami i waszymi "wolnymi" mediami.
|
![]() |
Skład rady nie jest ważny. Ważna jest realizacja zadań propagandowych obecnego reżimu. Urzędnik może być mierny ale ma być wierny. To co napisałem jest przerażające ale prawdziwe. Szkoda że media tzw. publiczne dzięki PiS już zawsze będą się kojarzyły z papką propagandową niszczącą mózgi słabszym intelektualnie obywatelom. PiS z wami i waszymi "wolnymi" mediami.co ty pierd...? poszłuchaj sobie "złote przeboje" - lewacka narracja całą dobę, bonton to samo że nie wpsomnę o zet i rmf. Wszedzie pchają swoje ideologię |
![]() |
Po co te nerwy i wulgaryzmy? To pewnie prawacka narracja.... Różnica zamyka się w słowie "publiczny". Jedno słowo i jak zmienia sens. No ale nie bez przyczyny wspominam o wypranych mózgach słabszych intelektualnie jednostkach.Skład rady nie jest ważny. Ważna jest realizacja zadań propagandowych obecnego reżimu. Urzędnik może być mierny ale ma być wierny. To co napisałem jest przerażające ale prawdziwe. Szkoda że media tzw. publiczne dzięki PiS już zawsze będą się kojarzyły z papką propagandową niszczącą mózgi słabszym intelektualnie obywatelom. PiS z wami i waszymi "wolnymi" mediami.co ty pierd...? poszłuchaj sobie "złote przeboje" - lewacka narracja całą dobę, bonton to samo że nie wpsomnę o zet i rmf. Wszedzie pchają swoje ideologię |
![]() |
za czasów komuny służyłem w wojsku, w tym czasie nocny program wg. mnie i moich kolegów był najlepszy w Polsce, było mało gadania za to dużo dobrej muzyki
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.