![]() |
W domyśle to jest pewny Przekręt aby lubelski przewożnik UPADŁ ,Być może za tym stoi sąsiad za Odry {Niemcy ] aby co Polskie a szczególnie Lubelskie było pod przykrywka w Polskich rękach????.Smutne. Polskie piekło upadku regionalnego przemysłu pracy ludzi regionu . Panie marszałku panie prezydencie mieszkańcy stop cwaniakom.
|
![]() |
Autorze artykułu, idź i podłóż ogień pod szkołę, w której uczono Cię popranej pisowni. PKS... złożyła????
|
![]() |
No to AKL pojechał... ale może to i dobrze, bo w sumie poza przemalowaniem złomów i honorowaniem przez nich biletów w zasadzie nic się nie zmieniło...
|
![]() |
Ja sobie nie życzę by woził mnie po Lublinie jakiś złom z zielonki. To jest zmowa by wykończyć dobrą i solidną firmę , konsorcjum AKL. Ja protestuję takim praktykom. To jest zmowa, powiem więcej to jest nóż w plecy dla firmy lubelskiej. Nie będzie nam tu zielonka pluła w twarz. Niech wożą sobie frycków tam za odrą. Dosyć tej kreciej roboty na naszych oczach. Ja protestuje!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Hehe ale obrońców AKL się zebrało. Pracowałem tam jako kierowca i powiem, że goście kombinują aż miło, inna stawka w umowie, inną płacą, a jeszcze co innego mówią. Popieram firmy lubelskie, ale nie świdnickich krętaczy:)
|
![]() |
Najpierw [Zielonka] Zielona Góra będzie woził taniej jak wykończą Lubelskich przewożników a póżniej podniosą [ usługi] ceny .Odpowiedz krótka zablokować ulice obcego przewożnika notorycznie .Kiedyś czytałem o przewożniku ze Sosnowca ,czy w Lublinie i regionie nie potrafią wozić mieszkańców
|
![]() |
Hurra, nareszcie z lublina zniknie ten złom którym jeździ Irex i AKL ! :) yes yes yes !!!
Co mnie obchodzi kto jeździ dla ztm, ważne że mam sieciówkę i nic mnie nie obchodzi do jakiego autobusu wsiadam, byle był czysty i zadbany. A takich prawie nie ma u prywaciarzy.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.