![]() |
Don Komorra (aka Opalony Kristofer) składał proPOzycje nie do odrzucenia? Specjalnie bym się nie zdziwił.
|
![]() |
Może by tak jakiś Turek z Kebabem?
|
![]() |
Przecież powstał obok "full" hotel ??? Niech rozszerzy swoją ofertę...i zagospodaruje - weźmie w dzierżawę most "kultury" ????
|
![]() |
Zburzyć i postawić blok albo dwa jak się da!
|
![]() |
Z kulturą to wszystko nie ma nic wspólnego. Niestety dużo publicznych pieniedzy idzie na taka "kulture"
|
![]() |
.."opłatę nalicza Zarząd Dróg i Mostów. To 70 groszy za mkw. ogródka, 80 groszy za mkw. za kiosk lub pawilon, za reklamę 1,50 zł (za mkw.), a za inne zajęcie pasa drogowego, np. pod urządzenia - 50 gr za mkw. Wszystkie kwoty to stawki za jedną dobę." No i mamy odpowiedź dlaczego nikt nie ryzykuje i nie staje do przetargu. ZDiM jak by mógł to by od nas wszystkich doił kasę nawet za deptanie chodników i placów. Ohyda.!.
|
![]() |
Kurde poszedłbym, ale zapodziała mi się moja magiczna wizytówka za 40 baniek...
|
![]() |
kogoś walnęło w dekiel porządnie z pomysłem na tą kulturą na moście !
|
![]() |
Jaki most, taka kultura. Skąd tam wzięła sie kultura- poprzez zapach z Bystrzycy, czy od chłopców i dziewczynek z 1 Maja? A może tam przenieśc tzw ławeczkę niepodległości. Będą 2 kiczowate kultury w jednym miejscu.
|
![]() |
Lepszy don wolowczyk? Wspierany przez pisdzielca oszust który chyba nigdy nie zapłacił faktury w terminie?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|