![]() |
a an co Ona liczyła? Chyba tylko na Zbawienie!
|
![]() |
teraz rektor ma pełne pory, a ta niedorzeczniczka to jakaś dziwna
|
![]() |
...zdecydowała napisać się do Watykanu..-ludzie, kto to pisze?;/
|
![]() |
Pojechała na pełnej curve!
|
![]() |
W obecnej sytuacji, to większość zwolnionych bez żadnych podstaw, tylko dlatego, że ks. rektor i jego wybitna ekipa tak chce, powinna szukać wsparcia u wyzszych władz kościelnych. Tylko, czy komuś na tym zależy? To państwo w państwie. Niedługo ks. rektor większość swojego czasu będzie spędzał w sądach, jak ruszą sprawy wytoczone KUL przez pozostałych pracowników.
|
![]() |
Do Julii, masz rację. Rektor wydaje na kancelarię swojego kumpola krocie, płaci nie ze swoich tylko publicznych pieniędzy. Szkoda tylko, że ludzie na tej uczelni nie potrafią się zjednoczyć i pokazać temu panu gdzie jego miejsce
|
![]() |
wszędzie na całym kulu są przekręty i samowładza. Instytut pedagogiki rządzi się swoimi prawami, studentów uczą osoby zatrudniane przez prof. Chałas, które dobrze nie wiedzą jak wygląda placówka oświatowa, doktoranci w wieku 25 lat wykładają na studiach podyplomowych dla nauczycieli
kwiat nauki polskiej, samo doświadczenie
|
![]() |
w swfis jest 9 nauczycieli i trzech kierowników , to są oszczędności
|
![]() |
O czym Wy piszecie? jakie zwolnienia? jeżeli komuś wygasa umowa o pracę zawarta na czas określony to nie trzeba być prawnikiem żeby wiedzieć, że nie jest to zwolnienie... puk puk w czoło
|
![]() |
O czym Wy piszecie? jakie zwolnienia? jeżeli komuś wygasa umowa o pracę zawarta na czas określony to nie trzeba być prawnikiem żeby wiedzieć, że nie jest to zwolnienie... puk puk w czołoty się puknij, idz i zasięgnij informacji od wróżki jakie to był zwolnienie |
![]() |
ty się puknij, idz i zasięgnij informacji od wróżki jakie to był zwolnieniegratuluje poziomu podeszwy... codzień deptany i poniewierany przez buta chociaż w internecie się postawisz.. naprawdę gratuluję! do brzegu - nie pisałem o tej Pani, którą nomen omen uważam za pseudonaukowca próbującego bocznymi drzwiami wcisnąć swoją mizerną habilitację.. dopowiadałem swoje do wczesniejszych wiadomości dotyczących zwolnień dokonywanych przez rektora.. a ich w rzeczywistości nie było, bo wygaśnięcie umowy to nie zwolnienie!! czytaj ze zrozumieniem!! nie sil się na odpowiedź, i tak nie masz racji, zatem ją zbędę..... |
![]() |
gratuluje poziomu podeszwy... codzień deptany i poniewierany przez buta chociaż w internecie się postawisz.. naprawdę gratuluję! do brzegu - nie pisałem o tej Pani, którą nomen omen uważam za pseudonaukowca próbującego bocznymi drzwiami wcisnąć swoją mizerną habilitację.. dopowiadałem swoje do wczesniejszych wiadomości dotyczących zwolnień dokonywanych przez rektora.. a ich w rzeczywistości nie było, bo wygaśnięcie umowy to nie zwolnienie!! czytaj ze zrozumieniem!! nie sil się na odpowiedź, i tak nie masz racji, zatem ją zbędę.....przygadał kocioł garnkowy, znalazł się wybitny naukowiec, do roboty gamoniu |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.