![]() |
jednym słowem do dupy działa lotnisko tak szumnie chwalone.Wywalic nieudolną dyrekcję powołać prawdziwych pasjonatów pracy [ obecni są z monopolu rodzinnego lub układczego] , zacząć pracować a nie brać kasę za znajomości i pierdzenie w stołki.
|
![]() |
Jak czytam, że "z rzecznikiem Itaki nie udało nam się skontaktować od dwóch dni. Pytania wysłaliśmy więc mailem – ale nie otrzymaliśmy odpowiedzi" to jest to ewidentne olewanie klientów. Ja na waszym miejscu z oferty ITAKA bym więcej nie korzystał. Wygląda na to, że ktoś to kogoś naciąga z góry wiedząc, że wylot nie z Lublina, a poinformowali specjalnie tak późno...
|
![]() |
To w końcu z tego Lublina gdzie można polecieć?
Co do lotów, to ja na razie lecę na zakupy do spożywczego... a jak ktoś coś będzie wiedział, to niech napisze.
|
![]() |
Niestety ja też tak mam, wykupiłem wczasy na Kretę z Lublina, chwilę później zostały anulowane i zaproponowano mi wylot z Warszawy, z którego wyloty są o fatalnych godzinach (2-4 w nocy).
|
![]() |
jednym słowem do dupy działa lotnisko tak szumnie chwalone.Wywalic nieudolną dyrekcję powołać prawdziwych pasjonatów pracy [ obecni są z monopolu rodzinnego lub układczego] , zacząć pracować a nie brać kasę za znajomości i pierdzenie w stołki. jednym słowem do dupy działa lotnisko tak szumnie chwalone.Wywalic nieudolną dyrekcję powołać prawdziwych pasjonatów pracy [ obecni są z monopolu rodzinnego lub układczego] , zacząć pracować a nie brać kasę za znajomości i pierdzenie w stołki.... nie wiem co, kto, komu i dlaczego ale się wykrzyczę. Gościu, to biuro podróży decyduje z jakiego lotniska zabiera klientów więc tym razem dyrekcja portu lotniczego nie jest niczemu winna. Dla nich taka sytuacja też jest mało przyjemna - pax-y idą w dół. |
![]() |
niedługo się okaże że polecieć nigdzie nie można ale to przecież szczegół - ważne że kaplica jest i ksiądz zapewne na etacie Portu - wschodni zaścianek nic dodać nic ująć
|
![]() |
Niestety ja też tak mam, wykupiłem wczasy na Kretę z Lublina, chwilę później zostały anulowane i zaproponowano mi wylot z Warszawy, z którego wyloty są o fatalnych godzinach (2-4 w nocy).loty czarterowe sa zazwyczaj wieczorem, noca lub wcześnie rano godzina jak kazda inna |
![]() |
Tylko, każdy zapomina, że to nie wina ITAKI. Co to za sens, żeby leciał samolot z 10 osobami. A poza tym w każym salonie ITAKI nformują że lot może się nie odbyć...
|
![]() |
To po cholere nam taka droga zabawka Może trzeba jakąś włąsną firmę załozyć by dał prace temu lotnisku? Inaczej klapa i tylko pokrywaniew straty przez mieszkańców lubelszczyzny.
|
![]() |
Tylko, każdy zapomina, że to nie wina ITAKI. Co to za sens, żeby leciał samolot z 10 osobami. A poza tym w każym salonie ITAKI nformują że lot może się nie odbyć...Nie wina ITAki ? A kogo ? Z góry wiedzieli,że g... z tego będzie i ze świadomością pełną werbują ludzi liczących na szybki i bezproblemowy wylot na wczasy.Rezygnujcie z wczasów wszyscy,a rura im zmięknie i nie 200 a 500 zł obniżą cwaniaczki. |
![]() |
Jak czytam, że "z rzecznikiem Itaki nie udało nam się skontaktować od dwóch dni. Pytania wysłaliśmy więc mailem – ale nie otrzymaliśmy odpowiedzi" to jest to ewidentne olewanie klientów. Ja na waszym miejscu z oferty ITAKA bym więcej nie korzystał. Wygląda na to, że ktoś to kogoś naciąga z góry wiedząc, że wylot nie z Lublina, a poinformowali specjalnie tak późno...Liczyłeś na to, że oświadczą, iż ktoś ich poprosił o umieszczenie w śatce lotów czegoś, co i tak się nie odbędzie? Wróć do informacji podawanych przez PLL jak wyszła sprawa uchylenia decyzji środowiskowej i zgody na budowę lotniska, a zobaczysz jakie były szumne zapowiedzi i jak to wszystko komentowałeś. |
![]() |
Ktoś powinien odpowiedzieć za to. Zrobić porządek z tym Portem Lotniczym Lublin, chwalimy się lotniskiem a z niego prawie nigdzie nie mozna poleciec. Kupę kasy wydane a trzeba latać z Warszawy albo Rzeszowa. Wywalić pociotków wujków, stryjków prezesów a zatrudnić kompetentnych odpowiedzialnych ludzi.
Jednak widać że to wschód- co tu dużo gadać
|
![]() |
" Na lubelskim lotnisku z tygodnia na tydzień ubywa lotów czarterowych.
Z systemów rezerwacyjnych biur podróży zniknęły ostatnio oferty wycieczek do Hurghady i Sharm el Sheikh w Egipcie oraz na Costa Brava w Hiszpanii.
Zamiast zapowiadanych 12 kierunków czarterowych z lotniska w Świdniku pozostało jedynie 2 "
... dajcie Lubelakom zarobić minimum 3 - 4 tys. PLN na rękę, to będą latali na zagraniczne wakacje.
W przeciwnym razie lotnisko w Świdniku będzie tylko dla gastarbajterów, którzy pracują za granicą i rodzin ich odwiedzających. :D
|
![]() |
Takie są efekty wrzucania najdroższego biura podróży na wiejskie lotnisko...
|
![]() |
I dobrze burakom. Bierze taki rozdartego bachora na pokład, bachor drze gębe przez 4 godziny ale co tam. Państwo leci.
Poza tym w Wawie parkingi są z Itatki, koszt 50-70 zł ale burak chciałby za darmo.
Czartery latają nocą a jak cię na nic nie stać to siedz u babci w Parczewie.
Kreta i Egipt dla chołoty.
Ja latam na Dominikanę i Mauritius.
Burak kupił i wymaga- idz zbierać u babci truskawy
|
![]() |
To naturalne w ITAKA byłem raz z nimi w Turcji i omijam to biuro wielkim łukiem i nikomu nie polecam.
|
![]() |
I dobrze burakom. Bierze taki rozdartego bachora na pokład, bachor drze gębe przez 4 godziny ale co tam. Państwo leci. Poza tym w Wawie parkingi są z Itatki, koszt 50-70 zł ale burak chciałby za darmo. Czartery latają nocą a jak cię na nic nie stać to siedz u babci w Parczewie. Kreta i Egipt dla chołoty. Ja latam na Dominikanę i Mauritius. Burak kupił i wymaga- idz zbierać u babci truskawyBuractwem to wieje ale z twojego postu głąbie :) |
![]() |
loty czarterowe sa zazwyczaj wieczorem, noca lub wcześnie rano godzina jak kazda inna loty czarterowe sa zazwyczaj wieczorem, noca lub wcześnie rano godzina jak kazda innaTylko dojaz trudniejszy i droższy np.parking etc. a jeśli zdecydujesz się na nocleg też koszty i marnowanie czasu. BTW godzina lub 1.5h lotu a potem grubo ponad 3h z lotniska do domu to absurd. Nie ma się co dziwić, że ludzie nie chcą latać ze stołecznego lotnieska. |
![]() |
U bot, Ty parszywa gnido. Idź się wyskrob- napraw błąd matki alkoholiczki
|
![]() |
Najłatwiej krytykować PLL, chociaż też nie jest bez winy. W żadnym biurze podróży w Lublinie nie było choćby najmniejszej wzmianki promującej połączenia z Lublina, dotyczy to także Itaki. Można to było robić od listopada i uświadomić ludziom, żeby zapomnieli o jakichkolwiek "lastach" z Lublina, bo prędzej biura skasują połączenia z nowego lotniska niż będą czekać do ostatniej chwili na klienta. PLL dało bilbordy Lataj z Lublina właściwie wtedy kiedy większość reklamowanych na nim połączeń została wycięta. Trzeba wyciągnąć wnioski na przyszły sezon, bo przecież lubelacy latają, ten kto ma polecieć poleci. W tym roku niestety jeszcze nie z Lublina.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|