![]() |
Jak można z malutkim dzieckiem wybierać się na wczasy czarterem? I tyle w tym temacie! Potem wyją takie dzieci przez całą drogę!
|
![]() |
biura podróży z góry nastawiają się na oszustwa wobec klientów. Sprzedają wczasy 14-dniowe rozpoczynające się wieczornym wylotem /pierwszy dzień wczasów zapłacony i nie wykorzystany/, a powrót wczesnym rankiem /drugi dzień za który zapłaciliśmy nie wykorzystany/. Z W-wy wylot miałem o 16,30 choć przy podpisywaniu z nimi umowy mieliśmy wylecieć o 9 rano i w tzw międzyczasie przysłali maila o zmianie godziny wylotu, a z hotelu w Tunezji wywieźli nas na lotnisko o 1 w nocy. BANDA ZŁODZIEI ŻERUJĄCYCH NA LUDZKIEJ NAIWNOŚCI CHRONIONA PRZEZ PAŃSTWO POLSKIE.
|
![]() |
Ledwo otworzyli lotnisko a niektórzy chcieliby już latać w 100 kierunkach. No litości...
|
![]() |
Jak można z malutkim dzieckiem wybierać się na wczasy czarterem? I tyle w tym temacie! Potem wyją takie dzieci przez całą drogę!A czym niby ma ktoś na wczasy polecieć ? Prywatnym odrzutowcem ? Czy z dziećmi to już nie wolno w ogóle ? Jaśnie Pan wytrzymać hałasu nie może ... Andrzej, jesteś prostakiem widzącym czubek własnego nosa i nic poza tym. |
![]() |
Prosze czytać regulaminy, a nie później narzekać i opowiadać głopoty, że zostało się oszukanym i jeszcze straszyć organizatora pozwem. W tym przypadku jedynym powodem może być biuro, które w tego typu komentarzach jest zniesławione. W praktycznie we wszystkich umowach jest zapis, że biuro do 14 dni przed wylotem może odwołać imprezę i organizatorzy muszą korzytasć z tego, gdyż nikt nie będzie dokładał do interesu aby komyś było wygodniej. Biznes jest biznes i nikt dla 60 osób nie będzie latał z 737 lub 320 z LUZ :)
|
![]() |
no i ja żem se kupił all inclusive na krecie. Mieszkam w Świdniku a musze sie jeszcze busem do Warszawy tłuc ze cała rodzina
|
![]() |
Ludzie przecież to taka metoda. Biura leją na Lublin i z góry było wiadomo że to taka podpucha. Ale jednocześnie strzelają sobie w kolano bo z Lublina i innych biedniejszych regionów lata się glównie Last Minut i podobno (wiadomość z pierwszej ręki) jest mnóstwo zapytań o lasty z Lublina a jak pada informacja że trzeba do warszawki to miny bledną i najczęściej mowią że jeszcze się zastanowią.
Ja dwukrotnie przeżyłem wylot o 6 rano z warszawy i więcej już nie chcę. Pobudka o pólnocy jazda 3 godziny a nalotnisku miałem być 2 godz przed czasem. Zdążyłem cudem bo w nocy s 17 zamkneli bo coś wymieniali czy remontowali i jazda objazdami.
|
![]() |
Lotnisko w Warszawie dużo sprawniej funkcjonuje. Lepiej lecieć stamtąd.
|
![]() |
Hurghady akurat bym nie żałował. Hotel przy hotelu. Samo miasto mało ciekawe. Trzeba uważać na wodę do picia. Można łatwo złapać "klątwę Faraona".
Więcej info tu: http://www.plan4fun.pl/przewodniki/egipt/miejscowosci/hurghada/4232
|
![]() |
Takie sytuacje się zdarzają. Na szczęście nam lecąc do Egpitu- http://egipt.etunezja.pl/historia.html w zeszłym roku nic się nie przydarzyło. Spędziliśmy przemiłe wakacje.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|