![]() |
Ciekawe co będzie jak "drzewka" podrosną. Sorki - natchnienie natchnieniem, ale mimo to - poroniony pomysł z sadzeniem drzew na balkonie.... w końcu to blok, nie las. A po natchnienie to do lasu trzeba jechać a nie sadzić go na balkonie.
|
![]() |
A czego innego mozna ię spodziewać po doktorze psychologii ?
Facet miną się z powołaniem - powinien być leśniczym i mieszkać w domu w lesie jak tak bardzo kocha przyrode i drzewa.
Współczucie dla sąsiadów bo gościu za parę lat załozy tartak w przedpokoju
|
![]() |
Ostatni taki romantyk....ech
|
![]() |
Rozumiem w pewnym sensie jego dziwactwa, ale czy aby napewno balkon to wytrzyma, jak te drzewka podrosną? Na zdjęciach ten balkon wyglada jakoś wątło, a korzenie są silne i potrafią skutecznie przerosnąć beton. A jeśli balkon nie wytrzyma i ze zwyczajnego przeciążenia runie kiedyś z tego czwartego piętra na sąsiadów z dołu to co będzie?
|
![]() |
Ja tez lubię zieleń na balkonie, ale nigdy nie myślałem o sadzeniu drzew typu sosna, brzoza itp.
Jezeli chodzi o dr`a Frąckiewicza to naprawdę chyba ostatni lubelski romantyk - z informacji jakie posiadam od znajomych ze studiów, dr nie posiada TV.
|
![]() |
Ale ma za to drzewka i... spokój. |
![]() |
Pańskie przypuszczenia są błędne, bo opieraja sie na niedokładnych i niepełnych informacjach. BRYŁA ZIEMI Z KORZENIAMI NIE LEŻY BEZPOSREDNIO NA PŁYCIE BALKONU LECZ UNOSI JE NAD NIM KILKA CM NIEPRZEPUSZCZAJĄCY WILGOCI POJEMNIK Z NÓŻKAMI |
![]() |
przypuszczenia niektórych są błędne, bo opieraja sie na niedokładnych i niepełnych informacjach.
BRYŁA ZIEMI Z KORZENIAMI NIE LEŻY BEZPOSREDNIO NA PŁYCIE BALKONU LECZ UNOSI JE NAD NIM KILKA CM NIEPRZEPUSZCZAJĄCY WILGOCI POJEMNIK Z NÓŻKAMI
CIEKAWSZE ZDJĘCIA I FILM TU:
http://pedagog.umcs.lublin.pl/~wafra/sikory.html
|
![]() |
doktor w sumie już ma domek w lesie i czasami nawet w nim pomieszkuje...
każdy robi to co lubi
ja tam doktora bardzo szanuje.
|
![]() |
a to wszystko w ramach reklamy 11 LISTOPADOWEGO ŚPIEWANIA w chatce w moim lesie pod Lublinem
http://pedagog.umcs.lublin.pl/~wafra/sikory.html
|
![]() |
dzis była ekipa TV TELEEXPRESS
|
![]() |
Musicie pozać Doktora ja tam go bardzo lubię :-)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|