![]() |
JA TEŻ miałam taki problem. Mieszkam w Lublinie i przyjechala do mnie nagle moja teściowa spod Radomia na kilka dni. Zapomniała leków na serce. Poszłam ją zarejestrować do lekarza a Panie w rejestracju powiedziały że mogą przyjąć ale w zagrożeniu życia lub zdrowia. Nie mogły zrozumieć,. że to starsza schorowana kobieta.. Dopiero ja się zarejestrowałam na swoje nazwisko, i weszłam z teściową - dobrze, że mam Panią dr bardzo super i ją przyjęła. Lekartstwa zapisała na mnie i jest OK. Dziękuję YTej Pani dr.
|
![]() |
Dziewczyn nie trzeba uczulać je po prostu trzeba wypi*********ć z tego kołchozu razem z kierownictwem.Bardzo dobrze znają procedury ale są leniwe i złośliwe w stosunku do bliźnich.Polska C!!!!
|
![]() |
Miałam podobną przygodę ze swoim dzieckiem. to było bardzo upokarzajace, gdy lekarka nie chciała go zbadać, tylko przez 15 min. krzyczała, że jej za to nie zapłacą. a była to sama Pani Ordynator ze szpitala na Al. Kraśnickich w Lublinie.
|
![]() |
Jestem pacjentką tej przychodni i wielokrotni korzystałam z porad lekarzy rodzinnych jak i specjalistów i zapewniam was że nie chciałabym tam pracować nawet jednego dnia i użerac się z tymi ludźmi, którzy tam przychodzą, przeważnie są to osoby starsze , które chyba nie mają co robić w domu, zachowują się gorzej od małych dzieci nieraz byłam świadkiem i przepychanek i zachowania karygodnego. Więc się odczepcie od dziewczyn one tam mają ciężki kawałek chleba.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.