![]() |
To musi być pomówienie ! Jest to bardzo uczciwy człowiek i bardzo dobry lekarz. Ktoś z mojej rodziny był przez niego operowany i pamiętam to ciepło i empatię oraz poczucie bezpieczeństwa emanujące od niego.
|
![]() |
Ludzie, zwłaszcza ze wsi - nauczyli się dawać lekarzom. Tak to już jest - to jest chore, ale to wynika z mentalności ludzi. Co innego jak lekarz wymusza łapówkę - OK wtedy kara się należy, ale bardzo często sam widziałem jak jakaś babcia do lekarza jajka przyniosła i zostawiła, a ten za nią wybiegł z gabinetu... Paranoja. Często też tacy starzy ludzie dają po 20zł swoim rodzinnym lekarzom. Patologia. Ludzie - płacicie składki - macie prawo do leczenia. Lekarz rząda łapówkę to do prokuratury, ale nie dawjcie im "dowodów wdzięczności" na siłę.
|
![]() |
Wymuszanie zapłaty za zabieg nazywa się teraz własna działalność.Kto zna temat to wie ,że cukierków nie je,wódki nie pije ,a na benzynę musi mieć.Ryby to była forma wdzięczności,która obraził i stąd poszły pieniądze.Ryba psuje się od głowy.
|
![]() |
To już lekarzy nie stać na słoik miodu......ha ha ha pracują ciężko uczą się i na miodek nie mają wstyd medycy wstyd.Takich powinno sie pozbawiać praw wykonywania zawodu 5 latek i egzamin obowiązkowy.
|
![]() |
przybiegają sami z jajami, kiełbasą, miodem i wódką i Bóg wie czym jeszcze....sami ludzie tak "rozpieścili" ten zawód
|
![]() |
historia dotyczy lat kiedy to CBA na siłę szukało skorumpowanych lekarzy. agent CBA idzie do rodziny pacjentki daje 1000 zł i mówi, żeby dać lekarzowi, CBA wpada, o jest łapówka, mamy Cię !!!! i sukces odtrąbiony. Tak właśnie było w tym przypadku. Niby wielkie łapówki o jakoś sprawa dotyczy tylko jednej (prowakcji CBA)
|
![]() |
czy ktoś widział biednego lekarza...? Ja NIE...
|
![]() |
Zbiera na wymioty , ale masz prawo swojego bronić.
|
![]() |
Jak brał to i bać będzie ,uczciwemu to i na siłę nie wciśniesz więc pisanie że namawiają do brania łapówki jest śmieszne ale i tak go wybronią bo leczy sędzię i adwokata .Szkoda zdrowia na takich złodziei co psują opinię reszcie lekarzy.
|
![]() |
historia dotyczy lat kiedy to CBA na siłę szukało skorumpowanych lekarzy. agent CBA idzie do rodziny pacjentki daje 1000 zł i mówi, żeby dać lekarzowi, CBA wpada, o jest łapówka, mamy Cię !!!! i sukces odtrąbiony. Tak właśnie było w tym przypadku. Niby wielkie łapówki o jakoś sprawa dotyczy tylko jednej (prowakcji CBA)Wystarczy żeby lekarz nie wziął kasy - i cały misterny plan w pizdu! |
![]() |
jakies 10 lat temu w czasie protestów lekarzy ówczesny premier Miller cos takiego powiedział: -przecież wy sobie "poradzicie"... mniej więcej jak za cara urzędnik mało dostawał pensji, resztę sobie od ludzi wyrwał...
|
![]() |
... zawsze brałeś , tylko raz wpadłeś.
Ostatnio edytowany 22 stycznia 2014 r. o 17:41
|
![]() |
A ja lubię człowieka i mam dla niego ogromny szacunek. Byłam jego pacjentką, dwukrotnie leżałam na jego sali, operował mnie osobiście choć był to tylko woreczek żółciowy i nigdy nie żądał żadnych pieniędzy ani innych dowodów wdzięczności. Do pracy przychodził godzinę wcześniej żeby na spokojnie porozmawiać z pacjentami, wychodził jako ostatni więc poświęcał nam pacjentom swój prywatny czas. Łatwo jest ferować wyroki nie znając człowieka. Szkoda tylko, że taki zdolny chirurg może mieć masę nieprzyjemności a wiem jedno powinien leczyć ludzi bo jest świetnym fachowcem, śmiem twierdzić, że jednym z najzdolniejszych w obsadzie oddziału.
|
![]() |
Prawdziwe pieniądze http://pieniazek.latwy.pl Sprawdź i zacznij zarabiać!
|
![]() |
Ryby, miód...redaktorze nie bądźcie śmieszni...Drodzy czytelnicy może ktoś napisze o "napiwkach" niektórych "sław" lubelskiej neurochirurgii.....
|
![]() |
Dowody wdzięczności nigdy nie zniknął bo w tym układzie wszyscy są zadowoleni: pacjent spokojny o leczenie, lekarz zadowolony :-)
Także proszę nie rozpoczynać kolejnej nagonki bo to nic nie da!
Wracając do szpitala SPSK1, czy wiecie że lekarz specjalist w tym szpitalu zarabia 3000 pln brutto? gdzie często za jeden zabieg NFZ płaci ponad 1000 pln szpitalowi !!!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.