![]() |
co za patologia! niedługo mam się zgłosić na cesarkę (wskazania medyczne do takowej mam udokumentowane) i ciekawe co mnie czeka? będą czekać z cięciem aż mąż doniesie kopertę? ni ch*** nie dostaną, chociaż zastanawiam się czy nie zamontować jakiegoś małego gps w tejże kopercie i jednocześnie powiadomić policję o tym co się dzieje na bieżąco.... najbezpieczniej teraz iść do szpitala z dwoma dziennikarzami dyktafonem i znajomym prokuratorem
|
![]() |
Na Jaczewskiego Pani prawie szefowa oddziału bierze 1,5 tys i markowe perfumy za cesarkę. Jeżeli nie masz kasy to przychodzi doktorek i mówi: "Maryja też rodziła naturalnie" - serio, byłem świadkiem takiego tekstu
|
![]() |
NIC NOWEGO !!! KAŻDY LEKARZ TO PAN KOPERTA WSZYSCY O TYM WIEDZA. TYLKO NIE CBA :)
|
![]() |
Najgorsze jest to, że sprawie zostanie ukręcony łeb, prokuratorzy, sędziowie, policjanci lekarze - to towarzystwo wzajemnej adoracji, jeden pomaga drugiemu.
Lekarz pomoże policjantowi, policjant lekarzowi. Lekarz sędziemu i to się wszystko tak kręci.
Jedynie gdy w prasie czy TV coś się zacznie dziać to pada na nich blady strach....
|
![]() |
coś podobnego i cóż za odkrycie że biorą w łapę. mi w moim 45 letnim życiu raz się tylko zdarzyło że pani chirurg ze szpitala na Staszica nie chciała kasy za operacje woreczka mojej żony! spoko fachowiec -można?
|
![]() |
Niestety w Polsce aby byc zdrowym nic nie ma za darmo . Jezeli lekarz zasłużył na wdziecznosć to go wynagradzam , a jezeli sie wyda to powinienem MILCZEC .
|
![]() |
Na Jaczewskiego Pani prawie szefowa oddziału bierze 1,5 tys i markowe perfumy za cesarkę. Jeżeli nie masz kasy to przychodzi doktorek i mówi: "Maryja też rodziła naturalnie" - serio, byłem świadkiem takiego tekstuA jakby tak nagrać takiego fi***ka? I później np. ogłosić publicznie jego lub jej wypowiedź. Skoro wszystko byłoby zgodne "ze sztuką lekarską" to nie ma podstaw do awanatury. Co nie? Pełny medyczny "profesjonalizm". |
![]() |
co za gamon! trzymal kase w szafce.
|
![]() |
Niestety w Polsce aby byc zdrowym nic nie ma za darmo . Jezeli lekarz zasłużył na wdziecznosć to go wynagradzam , a jezeli sie wyda to powinienem MILCZEC . Niestety w Polsce aby byc zdrowym nic nie ma za darmo . Jezeli lekarz zasłużył na wdziecznosć to go wynagradzam , a jezeli sie wyda to powinienem MILCZEC .Wynagradza go pensja i to, że z podatków uczył się 6 lat za darmo na tego lekarza+ później specjalizacja itp. Jak chce się "wynagradzać" niech założy prywatną praktykę, tylko nie w publicznym szpitalu |
![]() |
Panie śledczy te pieniądze same do tej szafki przyszły budowlańcy zostawili jak montowali szafki nie wie pan o tym.
|
![]() |
Cieszą mnie takie informacje. Każdy chwast wyrwany, to bardziej czysta Polska.
|
![]() |
powinni jeszcze bagażnik przetrzepać, z okna otwiera klapę pilotem gościu rzuca reklamówkę do bagażnika i po sprawie.....takie przypadki bywały...nie mówię konkretnie o tej hienie.
|
![]() |
"Przemysław M. nie przyznał się do dokonania zarzucanych mu czynów.
Początkowo złożył wyjaśnienia, gdzie stwierdził, iż przyjął reklamówkę z rybami i miodem od męża pacjentki, ale mówił, że nie jest to czas i miejsce na takie zachowania i odstawił ją.
W gabinecie lekarza, w jego szafce podczas przeszukania znaleziono pieniądze, część z nich była w kopertach, w różnych kwotach m.in. 500 zł, 1 tys. zł, 7 tys. zł."
Ryb i miodu nie przyjął.
Ale banknotów w kopertach nazbierał. :D
|
![]() |
Nie wierzę,że tak było.W kraju rządzonym przez PO taka sytuacja nie mogła zaistnieć.
|
![]() |
Śmieszne 30 tys. zł to dla takiego konowała jak splunąć
|
![]() |
Czy ktoś z wypowiadających się na forum lerzał na oddziale??? Ja tak i uważam to za prowokacje a, że we wszystkich szpitalach znajdą się łapówkarze to zmienia inna kwestia...
|
![]() |
Cieszą mnie takie informacje. Każdy chwast wyrwany, to bardziej czysta Polska.Teraz POra na to czerwone,komunistyczno-konfidenckie łajno z platformy !!!!! wyplenić te chwasty. |
![]() |
Ten temat nie jest zadna sensacja,lekarze brali,biora i beda brac,w naszym panstwie sa rowni i rowniejsi,jedno jest pewne ten lekarz nie posiedzi w wiezieniu,tam siedzi dziadostwo ktore na wolnosci bylo nikim
|
![]() |
"Przemysław M. nie przyznał się do dokonania zarzucanych mu czynów. Początkowo złożył wyjaśnienia, gdzie stwierdził, iż przyjął reklamówkę z rybami i miodem od męża pacjentki, ale mówił, że nie jest to czas i miejsce na takie zachowania i odstawił ją. W gabinecie lekarza, w jego szafce podczas przeszukania znaleziono pieniądze, część z nich była w kopertach, w różnych kwotach m.in. 500 zł, 1 tys. zł, 7 tys. zł." Ryb i miodu nie przyjął. Ale banknotów w kopertach nazbierał. :DTo był "utarg" z jednego TYLKO dyżuru-wiadomo, że nie zostawiał kopert idąc do domu PO pracowitym dyżurze. W bialskim POwiecie były też wyroki za łapówki, ale panowie z prywatnymi ranczami w państwowych szpitalach zostali oczyszczeni z zarzutów oczerniających ich nieskazitelną służbę w organizacji POsady Swoim Ludziom... |
![]() |
Ludzie uczą, dają to niektórzy biorą. A teraz pytanie, kto nie bierze? Taką mamy mentalność, wszystko w Polsce załatwia kasa i znajomości. Nie jestem za takim postępowaniem, ale to że kilku takich się znajdzie w tej grupie nie świadczy o tym, żeby wszystkich wrzucać do jednego worka. Równie dobrze można to samo powiedzieć o wszystkich policjantach, nauczycielach, itp. Potrzeba nam czasu zanim całkowicie pozbędziemy się łapókarstwa, przede wszystkim zacznijmy od siebie - NIE DAJĘ - NIE BIORĘ. Niestety ludzie z mniejszych miejscowości w dalszym ciągu myślą, że jak nie posmarują to nic nie dostaną, a czasy się trochę zmieniły i pozostały już tylko jednostki - Ci ze starej gwardii, pamiętający lata 80:)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|