![]() |
bardzo przyjemna ta pani co losowała :)
|
![]() |
sliczna pani od losowania. az chetnie wybiore sie na mecz pilki recznej
|
![]() |
LOSOWANIE?! Jaki zapis Konstytucji, jakie prawo mówi, że środki :losujemy" między obywateli?
|
![]() |
"– Mogę powiedzieć, że wygrywałem zawsze, kiedy naprawdę potrzebowałem" - z klasyki cytatów bolka
|
![]() |
Gdyby władze województwa wsłuchały się w głos mieszkańców nie potrzeba by robić tej błazenady.Losowanie to wstyd żeby los decydował czy będę miał solar czy nie.Sosnowski Grabczuk a i kapusta wiedzą lepiej niż Ty mieszkańcu czego trzeba . A jak ich się już przydusi do muru to zwalą winę na procedury i ogromnie trudne negocjacje z Brukselą.
|
![]() |
W tytule artykułu: "które samorządy dostały?" Przeczytałem tekst i dalej nie wiem. Poznałem za to ciekawostki na temat: kto losowal, stresu wójtów podczas losowania i wypowiedzi Marszałka i inne ploteczki... Ale dalej nie wiem czy kolektory będą w mojej gminie i moim dachu - bo autor nie podał listy czyli sensu spotkania w UM co zresztą najbardziej czytelników interesuje.
|
![]() |
drodzy parafianie - cały ten show służy "odwracaniu uwagi" od istotnych spraw w waszym życiu. Jeżeli by nie dopłacać do tzw odnawialnych źródeł energii nikt/nieliczni by to kupili. Za większością dotacji stoją korporacyjne i towarzysko-biznesowe układy nawet nie na poziomie "warsiawki" a na poziomie "brukseliki"
|
![]() |
...i teraz kto dopłaca - z jakich pieniędzy tworzy się dotacje - z waszych parafianie
|
![]() |
No i gdzie te wyniki losowania?
|
![]() |
fajna ta losująca :)
|
![]() |
W Wilkołazie takie to miały być zmiany jak Głąb z PiSu objął władzę, taki dobrobyt, a tu dziadostwo jak nigdy. Na to nie ma pieniędzy, na tamto nie ma, solarów też nie będzie. Jeszcze dwa lata i pożegnamy dobrą zmianę w Wilkołazie. Z tego co mówią mieszkańcy to więcej niż pewne.
|
![]() |
A Opole? Znowu d..... w kratę. G... d... trzeba powiedzieć
|
![]() |
tak się wystraszył CBA że teraz nawet do kibla będzie chodził z kamerą. niestety to co się już nawywijało nie da się odkręcić
|
![]() |
Ciężkie czasy dla peeselowców, nawet kasę dla gmin losują, bo im służby patrzą na ręce. Kiedyś dzielili jak chceli, po partyjenej linii.
|
![]() |
już ksisiek się ną zajmie
|
![]() |
Kurde, kto pracuje w tym brukowcu. Opisali wszystko poza najważniejszym: kto został wylosowany!!!!
Może chociaż link do strony gdzie można to sprawdzić!!!!
Żenada.
|
![]() |
Czyli wszyscy ci, którzy zapłacili za projekty, a nie zostali przez ps "wylosowani" utopili kasę?
|
![]() |
to jakiś żart!!!
|
![]() |
Dziewczynę to na pewno wynalazł? no kto zgadnie przewidziana nagroda w postaci pysznego loda
|
![]() |
To już wiecie dlaczego lubelskie nadal najbiedniejsze w całej Unii.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.