![]() |
Likwidacja Liverpool to jakis zart... samoloty pelne i sie nie oplaca? Czy wiecej pasazerow lata z polski do uk i z uk do polski czy na i z ukrainy, wtf?
|
![]() |
co za angielszczyzna ! to jednak nie lotnisko , ale przewoźnicy decydują skąd i dokąd będa latać. tak , że twoja sugestia adresowana niewłaściwieTo jest skandal, żeby z czarterów była tylko Bułgaria!ktoś ci broni zapronować lotnisku parę nowych wakacyjnych destynacji? |
![]() |
Ludzie niech wróca loty do Doncaster I Liverpola cale samoloty ludzi latały jakas masakra!!!!!! Likwidujecie te loty ktore sa potrzebne ludziom do Norwegi tez by się przydał po Co na tą uk:/
|
![]() |
Niestety dla Polaków jest coraz gorzej a Ukraińcy też nie zapełnią tylu samolotów
|
![]() |
Bravo Arways to jakaś pomyłka. Nie działająca strona internetowa. Infolinia gdzie nikt nie odbiera telefonu oraz opóźnione lub odwołane loty.
|
![]() |
"Ludzie niech wróca loty do Doncaster I Liverpola cale samoloty ludzi latały jakas masakra!!!!!! Likwidujecie te loty ktore sa potrzebne ludziom do Norwegi tez by się przydał po Co na tą uk:/" JESTEM ZA, ZA, ZA!!!!!!!!! KTO WZIĄŁ ZA TO KASĘ? CZYŻBY TUSK?
|
![]() |
dokładnie ukraińcom tak ja PKS na Ruskiej oblezony przez nich i ..ydom, a loty dla Polaków nie maja znaczenia!!
|
![]() |
Mam wrażenie że to lotnisko to na siłę zbudowali bo jakoś nie widzę aby było w czym przebierać jeśli chodzi o loty. Bo kto lata z Lublina? Garstka osób...
|
![]() |
Co się dziwić. Waldemar Pawlak załatwił najdroższy gaz to i loty na syberię niedługo ruszą.
|
![]() |
rośnie? chyba jak propaganda przedwyborcza samorządowców.... Wynik finansowy lotniska jest bezlitośnie koszmarnym otrzeźwieniem dla podatnika, który niestety sponsoruje ta zabawę w zarządzanie lotniskiem.
|
![]() |
Charków już zniknął z listy połączeń lotniska
|
![]() |
Przy takiej ilosci lotow 500 tys to jest super. Ja latam 4 razy w roku z Bristolu to Modlina bo z Lublina nie ma lotow a na lotnisko mam 50 minut. Podobnie jest z moimi wieloma znajomymi. Cala poludniowa i poludniowo zachodnia Anglia musi sie tluc 4 godziny do Londynu zeby przyleciec do Lublina lub 4 godziny z Modlina do Lublina. Lublin to swetna lokalizacja na lotnisko bo jak wiadomo z Polski B najwiecej ludzi wyjezdza za chlebem.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|