Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lotnisko Lublin po likwidacji bazy Wizz Air. Są nowe statystyki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 lipca 2018 r. o 13:54 Powrót do artykułu
Likwidacja Liverpool to jakis zart... samoloty pelne i sie nie oplaca? Czy wiecej pasazerow lata z polski do uk i z uk do polski czy na i z ukrainy, wtf?
Odpowiedz
To jest skandal, żeby z czarterów była tylko Bułgaria!
ktoś ci broni zapronować lotnisku parę nowych wakacyjnych destynacji?
 co za angielszczyzna ! to jednak nie lotnisko , ale przewoźnicy decydują skąd i dokąd będa latać. tak , że twoja sugestia adresowana niewłaściwie
Odpowiedz
Ludzie niech wróca loty do Doncaster I Liverpola cale samoloty ludzi latały jakas masakra!!!!!! Likwidujecie te loty ktore sa potrzebne ludziom do Norwegi tez by się przydał po Co na tą uk:/
Odpowiedz
Niestety dla Polaków jest coraz gorzej a Ukraińcy też nie zapełnią tylu samolotów
Odpowiedz
Bravo Arways to jakaś pomyłka. Nie działająca strona internetowa. Infolinia gdzie nikt nie odbiera telefonu oraz opóźnione lub odwołane loty.
Odpowiedz
"Ludzie niech wróca loty do Doncaster I Liverpola cale samoloty ludzi latały jakas masakra!!!!!! Likwidujecie te loty ktore sa potrzebne ludziom do Norwegi tez by się przydał po Co na tą uk:/" JESTEM ZA, ZA, ZA!!!!!!!!! KTO WZIĄŁ ZA TO KASĘ? CZYŻBY TUSK?
Odpowiedz
dokładnie ukraińcom tak ja PKS na Ruskiej oblezony przez nich i ..ydom, a loty dla Polaków nie maja znaczenia!!
Odpowiedz
Mam wrażenie że to lotnisko to na siłę zbudowali bo jakoś nie widzę aby było w czym przebierać jeśli chodzi o loty. Bo kto lata z Lublina? Garstka osób...
Odpowiedz
Co się dziwić. Waldemar Pawlak załatwił najdroższy gaz to i loty na syberię niedługo ruszą.
Odpowiedz
rośnie? chyba jak propaganda przedwyborcza samorządowców.... Wynik finansowy lotniska jest bezlitośnie koszmarnym otrzeźwieniem dla podatnika, który niestety sponsoruje ta zabawę w zarządzanie lotniskiem.
Odpowiedz
Charków już zniknął z listy połączeń lotniska
Odpowiedz
Przy takiej ilosci lotow 500 tys to jest super. Ja latam 4 razy w roku z Bristolu to Modlina bo z Lublina nie ma lotow a na lotnisko mam 50 minut. Podobnie jest z moimi wieloma znajomymi. Cala poludniowa i poludniowo zachodnia Anglia musi sie tluc 4 godziny do Londynu zeby przyleciec do Lublina lub 4 godziny z Modlina do Lublina. Lublin to swetna lokalizacja na lotnisko bo jak wiadomo z Polski B najwiecej ludzi wyjezdza za chlebem. 
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...