|
|
ZSLowiec PAWLAK pogoniony? BRAWO ! Czas wyautować pozostałych gumofilców - lotnisko zacznie nareszcie wychodzi z zapaści.
|
|
|
Panie Redaktorze, nie 5,5 godziny tylko 2h 40 minut!!!!!
|
|
|
5,5 h? OMG! Tyle to ja autem z czwórką pasażerów + bagaż na kochany polski Baltyk jadę :)
|
|
|
no tak z pół roku polatają , potem koniec.
to już było przerabiane !
|
|
|
Po wakacjach? Nosz ^&wa macie tam świetny research.
|
|
|
Mi do Gdańska wyszło poniżej 3 ha. Skąd te 5.5 w tytule?
|
|
|
To jest jakaś chora wizja tych przesiadek. Autem do Gdańska w nocy 6h, wyjeżdżam o 1 w nocy i jestem na 6. Do Krakowa autem też max 4 godziny. Jadąc autem z pasażerami loty przesiadkowe z Lublina są jakąś chorą wizją i to za jakie pieniądze. Przecież to padnie przed końcem roku.
|
|
|
co to za tytuł? kto to pisze? do tych miast się da polecieć z przesiadką w 3 godziny max! to skandal, żeby tak ludzi w błąd wprowadzać! to m być promocja tych lotów czy zniechęcanie?
|
|
|
Pomysł połączeń Świdnika do Gdańska, Wrocławia, Szczecina i Poznania jest świetny. Pod warunkiem, że byłyby to loty bezpośrednie, a ich koszt zamykałby się w maksymalnie 200 zł. Wtedy to korzystałbym często. W przeciwnym razie wolę pociąg. niewielka różnica czasowa i mogę skupić się na pracy, a nie ma przesiadaniu. Pomysł bez sensu. Kiedy były loty do Gdańska, samoloty miały obłożenie po 80-90%. Pozdrawiam
|
|
|
2,5 GODZ.? ZE ŚWIDNIKA DO ANGLI. I TAK TRZYMAĆ ! BRAWO PORT LOTNICZY ŚWIDNIK............ HA, HA, HA,.....................
|
|
|
Przepraszam ale takie Ceny to nie są dla zwyklych ludzi tylko nie uszukujmy się bardziej zamożnych. A O STUDENTACH JUŻ NIE MÓWIĘ
|
|
|
Sylwestra tulajewa po wyborach na nowofrodzka zawiezie w 30min.Zal mi cie pajacu Kaczor wie ze zuk wygra to daje locha kandydata no tak ale2 lata w zawodzie nierobie to co sie dziwic zygam takim kandydatem wole zuka ze swidnika a nie pajacowe z Czechowa co zrobilas Sylwestro przez ponad 2 lata dla mojego miasta?
|
|
|
Drogo, długo i daleko.
3xD.
|
|
|
Rzeczywiście "zareklamowali" loty za taką kasę. Ja daję LOT-owi czas max do końca września i będzie koniec tego połaczenia. Już to przerabialiśmy. Dajcie bezpośrednie loty do Gdańska i Wrocławia !!!!!
|
|
|
6godzin za 500zl to juz wole busem 8godz za80 zl i bagazu ile chce
|
|
|
Piszecie, ze drogo? Przeciez Pis rozdaje wam kase wiec dla was to zaden problem! Siadac i latac pisiory.
|
|
|
5.5 godzin ??? ZART
samochodem - 2- 3 godz
busem 4
|
|
|
5 godzin?! To jakieś nieporozumienie... Widać, że zarządzający LOTem i PKP to takie same barany
|
|
|
3,5 godz do Turcji z Wawy...
|
|
|
Dopiero kupilem bilet w obie strony Doncaster-Wawa za 36£ takze zostawie te ceny bez komentarza
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
|
Przerwa techniczna ... ...
|