![]() |
Na więcej OŚMIORNICZEK?
|
![]() |
Czym się zajmują opozycyjni liderzy? Proszę bardzo: pbs.twimg.com/media/C3R25bdWQAQbldA.jpg
|
![]() |
dobre koryto po zmianie zawsze pełne
|
![]() |
Ja pewnie dostanę 5 zł do emerytury.
|
![]() |
Ja pewnie dostanę 5 zł do emerytury." MARZYCIEL. MOŻE DOSTANIESZ 0,5 ,-.
|
![]() |
Dobra zmiana! Pisowcom nadal mało w korycie.
|
![]() |
Na więcej OŚMIORNICZEK?" MOŻE I TAK. LUDZIE! ZRÓBCIE, ZRÓBMY COŚ W SPRAWIE OGRANICZENIA WYCINKI DRZEW W LUBLINIE.......................................
|
![]() |
Ciekawe kto głosował za tymi podwyżkami, a kto był przeciw... Wspólne koryto buduję zgodę w rajskim sejmie.
|
![]() |
Dojna zmiana przy korycie. Byle więcej i więcej.
|
![]() |
to może trzeba p(o)słom z pod mordy 1000zł co miesiąc mniej przelewac na konto a w zamian te pieniadzedawac na biiura. nie dosc, ze i tak zarbiaja duzo, wszystko darmowe to jeszcze tysiaczek wiecej. ot kaaarwa sprawiedliwosc
|
![]() |
to ja muszę pół roku orać będąc przed już przed emerytura aby dostać 14 tys., a oni miesięcznie tyle dostają, i po co nam posłowie, którzy nic dobrego nie wnosza dla naszego kraju
|
![]() |
To już przechodzi ludzkie pojęcie że PiS zgadza się na takie posunięcia. Sam nie głosowałem za tą partię ale może w głębi duszy ludzilem się że nastanie choć namiastka porządku, ale po ponad roku rządzenia przez PiS widzę że kto by nie został wybrany do sejmu, senatu chodzi o jedno koryto. Pracuje dla tego kraju płacę podatki a ostatnia podwyżkę miałem 2013 roku 48 złotych. To co się dzieje teraz to poprosi cyrk na kołach.
|
![]() |
Muzeum na Majdanku dostało unikatowe dokumenty nt. więźniarki Heleny Pawluk
Dodano: Dzisiaj, 18:16
Autor: TOMA
|
![]() |
To składanie rąk w latawca jest takie sztuczne że aż wkurzające. Ktoś tym poli-lutkom nagadał to i owo, wziął kasę i kazał stosować te "magiczne" układanki myśląc że jak prosty człowiek to zobaczy to ich polubi i potem na nich zagłosuje. W myśl "nie zaszkodzi ... a może pomóc" albo.... inaczej "nie wierzę w Boga... ale na mszę pójdę"
|
![]() |
Na biura mają, na emerytury juz nie. Polska nam da pożyć na emeryturze...... kilka tygodni., bo na tyle starczy. Tfu@!
|
![]() |
A CZEGO NARÓD SIE SPODZIEWAŁ ZŁOTYCH GÓR.TO WSZYSTKO I TAK ŹLE SIĘ SKOŃCZY.Z NORMALNEGO PAŃSTWA STWORZYŁO SIĘ PAŃSTWO FANATYCZNE.JEŚLI NIE ZMIENI SIĘ MENTALNOŚĆ POLAKÓW DO NASTĘPNYCH WYBORÓW TO W POLSCE NIC SIĘ NIE ZMIENI!ZOSTANIE TYLKO NARZEKANIE.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.