Ja też plotkarzom nie wierzę, dlatego piszę tylko to, co potwierdzają zainteresowani. Nowoczesna Lubnauer przyznała, że POsiada te akcje za kilka milionów złotych. Bez trudu możesz to sprawdzić.A skąd ta wiadomość? Z tvpis? Gazety polskiej ? Sorry, ale plotkarzem nie wierzę .Podczas gdy większość Polaków martwi się wysokimi cenami i rosnącymi ratami kredytów, premier Mateusz Morawiecki może spać spokojnie. Dzięki temu, że zainwestował 4,6 mln zł w obligacje Skarbu Państwa, może zyskać nawet pół miliona złotych. Morawiecki obligacje nabył w grudniu 2021 roku. Połowę swoich oszczędności ulokował w trzyletnich obligacjach opartych o wskaźnik WIBOR, a połowę w czteroletnich, których oprocentowanie przez pierwszy rok jest sztywne, a w kolejnych uzależnione od AKTUALNEJ INFLACJI!To samo zrobiła nowoczesna Lubnauer POdlizująca się PO. Też kupiła te obligacje i też za kilka milionów. Ona może?
![]() |
|
![]() |
Grosz do grosza, milion do miliona. Marszałek też człowiek i swoje musi jak to prezydent powiedział "wydoić". Po to w końcu chyba w politykę poszedła. A tak przy okazji: drogi przysłowiowy "ciemny ludzie": po ile ryż?A, skoro o marszałku, to PO ile operacja w Szczecinie? |
![]() |
A to zależy już tylko od fantazji podstawionych przez PiS "pacjentów".Grosz do grosza, milion do miliona. Marszałek też człowiek i swoje musi jak to prezydent powiedział "wydoić". Po to w końcu chyba w politykę poszedła. A tak przy okazji: drogi przysłowiowy "ciemny ludzie": po ile ryż?A, skoro o marszałku, to PO ile operacja w Szczecinie? |
![]() |
I zadeptałeś płaza , teraz nerwo czeka na przekazA to zależy już tylko od fantazji podstawionych przez PiS "pacjentów".Grosz do grosza, milion do miliona. Marszałek też człowiek i swoje musi jak to prezydent powiedział "wydoić". Po to w końcu chyba w politykę poszedła. A tak przy okazji: drogi przysłowiowy "ciemny ludzie": po ile ryż?A, skoro o marszałku, to PO ile operacja w Szczecinie? |
![]() |
to jest nagroda za posadzenie aleji drzew i pomnika w krasniku
|
![]() |
A ja głupi kupiłem akcje tej spółki. Biada mi.
|
![]() |
2018r jarosław k. cyt. ,, do polityki nie idzie się dla pieniędzy''.
|
![]() |
2018r jarosław k. cyt. ,, do polityki nie idzie się dla pieniędzy''.Prawdę mówił. PiSiaki idą PO PIENIĄDZE. |
![]() |
Poker ,, kilka " to ile? Na wagarach byłeś jak w szkole uczyli , czy celowo bzdury piszesz ? Manipulant ?Ja też plotkarzom nie wierzę, dlatego piszę tylko to, co potwierdzają zainteresowani. Nowoczesna Lubnauer przyznała, że POsiada te akcje za kilka milionów złotych. Bez trudu możesz to sprawdzić.A skąd ta wiadomość? Z tvpis? Gazety polskiej ? Sorry, ale plotkarzem nie wierzę .Podczas gdy większość Polaków martwi się wysokimi cenami i rosnącymi ratami kredytów, premier Mateusz Morawiecki może spać spokojnie. Dzięki temu, że zainwestował 4,6 mln zł w obligacje Skarbu Państwa, może zyskać nawet pół miliona złotych. Morawiecki obligacje nabył w grudniu 2021 roku. Połowę swoich oszczędności ulokował w trzyletnich obligacjach opartych o wskaźnik WIBOR, a połowę w czteroletnich, których oprocentowanie przez pierwszy rok jest sztywne, a w kolejnych uzależnione od AKTUALNEJ INFLACJI!To samo zrobiła nowoczesna Lubnauer POdlizująca się PO. Też kupiła te obligacje i też za kilka milionów. Ona może? |
![]() |
poker, jesteś nie tylko PiSowskim przebrzydłym propagandystą, ale też zwyczajnym śmierdzącym kłamcą. Wystarczy rzut oka na stronę Sejmu (sejm.gov.pl) do zakładki "posłowie", by zweryfikować głupoty, które tu wypisujesz. Otworzyłem trzy ostatnie oświadczenia majątkowe Pani Lubnauer. W kwietniu 2022 roku wykazała, że posiada obligacje skarbowe na kwotę 1.969.041 zł i to mogłoby faktycznie wpisywać się w twoją narrację. Masz jednak pecha, bo w poprzednim oświadczeniu, z kwietnia 2021 roku, także widnieją obligacje skarbowe, na kwotę 1.962.413 zł, z czego wniosek, że perfidnie kłamiesz, jakoby Pani poseł zrobiła taki myk, jak Morawiecki. Co więcej - sięgnąłem do oświadczenia z maja 2020 roku i tam też Pani poseł miała obligacje skarbowe - na kwotę 1.300.300 zł. Tak więc dokupiła w roku 2020 obligacji na jakieś 650.000 zł wspierając ten debilny PiSowski rząd w pozyskiwaniu środków, działała więc na rzecz państwa, ale nie ma nigdzie jakiejkolwiek podstawy, by domniemywać, że są to obligacje indeksowane wskaźnikiem inflacji. Ba - byłaby głupia, gdyby się na to zdecydowała w 2020 roku, a nie przebiegła, jak Morawiecki, który kupił swoje pod koniec 2021 roku, kiedy inflacja się rozpędzała. Tak więc, poker, kłamać, to trzeba umieć!Podczas gdy większość Polaków martwi się wysokimi cenami i rosnącymi ratami kredytów, premier Mateusz Morawiecki może spać spokojnie. Dzięki temu, że zainwestował 4,6 mln zł w obligacje Skarbu Państwa, może zyskać nawet pół miliona złotych. Morawiecki obligacje nabył w grudniu 2021 roku. Połowę swoich oszczędności ulokował w trzyletnich obligacjach opartych o wskaźnik WIBOR, a połowę w czteroletnich, których oprocentowanie przez pierwszy rok jest sztywne, a w kolejnych uzależnione od AKTUALNEJ INFLACJI!To samo zrobiła nowoczesna Lubnauer POdlizująca się PO. Też kupiła te obligacje i też za kilka milionów. Ona może? |
![]() |
Ty nie wiesz, co znaczy "kilka"?! To więcej niż jeden. O resztę spytaj literę, bo ta się tak świetnie zna na cyferkach, jak na dobrym wychowaniu i prawdomówności.Poker ,, kilka " to ile? Na wagarach byłeś jak w szkole uczyli , czy celowo bzdury piszesz ? Manipulant ?Ja też plotkarzom nie wierzę, dlatego piszę tylko to, co potwierdzają zainteresowani. Nowoczesna Lubnauer przyznała, że POsiada te akcje za kilka milionów złotych. Bez trudu możesz to sprawdzić.A skąd ta wiadomość? Z tvpis? Gazety polskiej ? Sorry, ale plotkarzem nie wierzę .Podczas gdy większość Polaków martwi się wysokimi cenami i rosnącymi ratami kredytów, premier Mateusz Morawiecki może spać spokojnie. Dzięki temu, że zainwestował 4,6 mln zł w obligacje Skarbu Państwa, może zyskać nawet pół miliona złotych. Morawiecki obligacje nabył w grudniu 2021 roku. Połowę swoich oszczędności ulokował w trzyletnich obligacjach opartych o wskaźnik WIBOR, a połowę w czteroletnich, których oprocentowanie przez pierwszy rok jest sztywne, a w kolejnych uzależnione od AKTUALNEJ INFLACJI!To samo zrobiła nowoczesna Lubnauer POdlizująca się PO. Też kupiła te obligacje i też za kilka milionów. Ona może? |
![]() |
poker, ty PiSowski ignorancie! Rzuć okiem tutaj: ***s://sjp.pl/kilka, bo widzę, że nawet nie rozumiesz tego, co sam piszesz.Ty nie wiesz, co znaczy "kilka"?! To więcej niż jeden. O resztę spytaj literę, bo ta się tak świetnie zna na cyferkach, jak na dobrym wychowaniu i prawdomówności.Poker ,, kilka " to ile? Na wagarach byłeś jak w szkole uczyli , czy celowo bzdury piszesz ? Manipulant ?Ja też plotkarzom nie wierzę, dlatego piszę tylko to, co potwierdzają zainteresowani. Nowoczesna Lubnauer przyznała, że POsiada te akcje za kilka milionów złotych. Bez trudu możesz to sprawdzić.A skąd ta wiadomość? Z tvpis? Gazety polskiej ? Sorry, ale plotkarzem nie wierzę .Podczas gdy większość Polaków martwi się wysokimi cenami i rosnącymi ratami kredytów, premier Mateusz Morawiecki może spać spokojnie. Dzięki temu, że zainwestował 4,6 mln zł w obligacje Skarbu Państwa, może zyskać nawet pół miliona złotych. Morawiecki obligacje nabył w grudniu 2021 roku. Połowę swoich oszczędności ulokował w trzyletnich obligacjach opartych o wskaźnik WIBOR, a połowę w czteroletnich, których oprocentowanie przez pierwszy rok jest sztywne, a w kolejnych uzależnione od AKTUALNEJ INFLACJI!To samo zrobiła nowoczesna Lubnauer POdlizująca się PO. Też kupiła te obligacje i też za kilka milionów. Ona może? |
![]() |
Jełopna litera dała głos, choć nikt jej nie prosił. Rżnie yntelygencje a synonimem nie potrafi się posługiwać... Nie karmię trolla.
|
![]() |
Jełopna litera dała głos, choć nikt jej nie prosił. Rżnie yntelygencje a synonimem nie potrafi się posługiwać... Nie karmię trolla.Ty chłopku małorolny - nie znasz znaczenia słów, których używasz, a próbujesz obrażać innych? Co masz do powiedzenia w sprawie obligacji Pani Lubnauer, bo jakoś dziwnie zamilkłeś, gdy przedstawiłem ci czarno na białym, jak kłamiesz? |
![]() |
Uprzejmie informuję, że żaden cham nie jest w stanie mnie obrazić ani sprowokować do polemiki.
|
![]() |
Ja wiem co to jest kilka, a ty jesteś ignorantem , to jest więcej niż dwa . Możesz sobie sprawdzić lub poczekać może kiedyś publiczna telewizja coś powie na ten temat.Ty nie wiesz, co znaczy "kilka"?! To więcej niż jeden. O resztę spytaj literę, bo ta się tak świetnie zna na cyferkach, jak na dobrym wychowaniu i prawdomówności.Poker ,, kilka " to ile? Na wagarach byłeś jak w szkole uczyli , czy celowo bzdury piszesz ? Manipulant ?Ja też plotkarzom nie wierzę, dlatego piszę tylko to, co potwierdzają zainteresowani. Nowoczesna Lubnauer przyznała, że POsiada te akcje za kilka milionów złotych. Bez trudu możesz to sprawdzić.A skąd ta wiadomość? Z tvpis? Gazety polskiej ? Sorry, ale plotkarzem nie wierzę .Podczas gdy większość Polaków martwi się wysokimi cenami i rosnącymi ratami kredytów, premier Mateusz Morawiecki może spać spokojnie. Dzięki temu, że zainwestował 4,6 mln zł w obligacje Skarbu Państwa, może zyskać nawet pół miliona złotych. Morawiecki obligacje nabył w grudniu 2021 roku. Połowę swoich oszczędności ulokował w trzyletnich obligacjach opartych o wskaźnik WIBOR, a połowę w czteroletnich, których oprocentowanie przez pierwszy rok jest sztywne, a w kolejnych uzależnione od AKTUALNEJ INFLACJI!To samo zrobiła nowoczesna Lubnauer POdlizująca się PO. Też kupiła te obligacje i też za kilka milionów. Ona może? |
![]() |
Uprzejmie informuję, że żaden cham nie jest w stanie mnie obrazić ani sprowokować do polemiki.Jeżeli mnie miałeś na myśli, chłopku małorolny, to właśnie sam sobie zaprzeczyłeś. Co masz do powiedzenia w sprawie obligacji Pani Lubnauer, bo jakoś dziwnie zamilkłeś, gdy przedstawiłem ci czarno na białym, jak kłamiesz? |
![]() |
Nie odpowiadam na chamstwo notorycznego kłamcy.
|
![]() |
Nie odpowiadam na chamstwo notorycznego kłamcy.No trudno, żebyś dyskutował sam ze sobą :-) |
![]() |
Nie odpowiadam na chamstwo notorycznego kłamcy.A jeśli to mnie miałeś na myśli, to przypominam, że nigdy nie wykazałeś - mimo moich rozlicznych próśb - gdzie niby skłamałem. Ja tobie zaś jasno wykazałem, że kłamiesz: ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lubelski-marszalek-zaczal-dorabiac-na-kolei-spore-pieniadze-dla-jaroslawa-stawiarskiego,t,258195.html?p=2 (mój post z 13.VII. z 13:14). Masz jeszcze coś "mundrego" do dodania, przebrzydły PiSowski propagandysto? |
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|