![]() |
Premia ...234 złote? Toż to nawet na waciki nie wystarczy :P
|
![]() |
zgadza się, a za pieprzenie i rozmnażanie sie dają za darmo co miesiąc 500 zł za zrobienie jednego bachora. A moze tak jeszcze pracownicy niech pracują za miskę zupy i kromkę chleba. |
![]() |
a za co urzednik dostaje premie? żyje z z podatków ludzi tyrajacych w ostatnich firmach, więc pytam się za co premie, jeden na drugim siedzi w tym nfzcie i dalej sa do są do tyłu
|
![]() |
a za co młodzi zdrowi jak wuj rodzice dostają 500+, żyją z podatków pracujących majacych po 30-50 lat pracy i nie dostających emerytury - jałmuzny bo ci starzy ledwie ruszajacy nogami i rękami musza orać na te 500+. lLUDZIE PRACY NIE DAJMY SIE DŁUŻEJ POMIATAĆ TĄ JAŁMUŻNĄ JAKĄ DOSTAJEMY ZA PRACĘ. Winniśmy za pracę dostawać co najmniej 5000+ netto, bo 500+ też jest netto i to za seksssssss, bez pracy, za przyjemności łóżkowe. |
![]() |
PROSZĘ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM, SREDNIA MIESIĘCZNA POMNÓŻ PRZEZ 12.
|
![]() |
średnia miesięczna 234 zł brutto, to robol dostał ok. 140 z bruttoł x 12 miesięcy = 1680 zł brutto - ok.1/3 ZUS, podatek = 1120 zł netto/rok, za pracę -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a za seks 500 zł netto x 12 miesięcy = 6000 netto/rok za sekssssssss tj. za przyjemności łóżkowe, bez pracy, za darmoooo |
![]() |
234 zł na kwartał ale rarytasy wychodzi niecałe 80 zł na miesiąc.Żenada premie i tak to w Polsce ludzie są doceniani za pracę nie dziwi to, że tam jest duża absencja chorobowa za takie zarobki i premie.
|
![]() |
No właśnie... czytaj ze zrozumieniem a potem komentuj. To jest premia kwartalna. To jest ok 78 zł miesięcznie. To wychodzi ok. 2,60 zł dziennie. Za taką "premię" to ciężko sobie śniadanie do pracy kupić (pomijając przy tym fakt, że zagwarantowana w prawie pracy 15-minutowa przerwa to w większości przypadków fikcja; także w NFZ). |
![]() |
czy do tych baranów na górze dotrze, że źle opłacany pracownik nie ma motywacji do pracy. I później sie dziwią, że pracownicy źle obsługują, bo ja pieprzę, za taką jałmużnę to jestem w stanie warczeć na petenta a nie go obsługiwać z uśmiechem na buzi. Zgroza, żeby takie jałmużny wypłacać, to samo z emerytami, podwyżka 10 zł, ja pieprzę, a tu kuźwa za pieprzenie się dają za darmo po 500+. BOŻE ZLITUJ SIĘ NAD NAMI PRACUJĄCYMI I EMERYTAMI BO NAS ZNISZCZĄ PSYCHICZNIE
|
![]() |
no tak, ja płace składki, z chorym dzieckiem idę do dentysty, podtlenku nie refundują - mimo składek na nfz trza bulić, a oni z mojej kasy sobie premie rozdają. w***łem się.
|
![]() |
Wam się już w d...pach poprzewracało małe premie i dzielicie je na dni - pracownik za swoją pracę dostaje wynagrodzenie. Za to ma sobie kupić śniadanie. Myślę, że ten artykuł, jak i wpisy to w celu siania zamętu. Jesteście zwyczajnie sfrustrowanymi dupkami i tyle w temacie.
|
![]() |
Jpr.. Gdzie jest prokurator i policja na tych złodziei????
|
![]() |
Ale gamonie się tu wypowiadają..... Tak....przez premię dla pracownika twojego podtlenku nie refundują hahahhha, ale mądry człowiek to pisze. Widać że mało do czynienia ma z myśleniem. Każdy pracownik ma prawo do wynagrodzenia, ale również do nagród i premii jeśli tak przewiduje regulamin wynagradzania pracowników w firmie. I to nie ma wpływu na refundacje świadczeń. Człowieku nie kompromituj się, bo zazdrość całkiem ci rozum odebrała. W wielu firmach są premie i nagrody i trzeba spełniać określone warunki aby je otrzymać, a nie tak jak ty tu knujesz wredny człowieku. Jednak statystyki mówią prawdę: w Polsce jest więcej ludzi głupich niż mądrych......
|
![]() |
oszczednosci w nfz kosztem pensji pielegniarek.
|
![]() |
Banda, żerująca na publicznych pieniądzach. Jak by to były prywatne pieniądze, to proszę bardzo. Ale to są publiczne pieniądze, których brak na wszystko. Niewykorzystane powinny wrócić do Skarbu Państwa. Potrzeb społecznych jest nadmiar, aż za dużo.
|
![]() |
Niczym niezasłużone marnotrawstwo publicznych pieniędzy.
|
![]() |
SANDALI KURWA.
OKRADNĄ NAS ZE WSZYSTKIEGO.
TYLKO 3 WOJNA.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.