![]() |
cyt. ,,Chcemy mieć to już poza sobą, najpierw zaplanować i popatrzeć, czy nas na to będzie stać i jak to będzie wyglądało – stwierdza Jarosław Stawiarski, marszałek woj. lubelskiego.'' - a ja panu powiem, cyt. ,,Wystarczy tylko nie kraść, a pieniądze się znajdą !!''
|
![]() |
To jest Powrót do SOCJALIZMU. Po co te nowe szlaki kolejowe ? Kto normalny jeździ dziś koleją? jakie będą koszty utrzymania takich połączeń kolejowych gdy pociągi będą miały obłożenie do 10% ???
|
![]() |
Śmiech na sali i po co komu te nowe linie kolejowe.
|
![]() |
Nikt nam tyle nie da, co PiS nam obieca :-)
|
![]() |
Polskie państwo ma priorytety - "Biznesmeni Pana Boga"
***s://***youtube.com/watch?v=S7VErYG0tOc
|
![]() |
Takie plany palcem po mapie to i Ja potrafię: Dys z Cycowem, Mełgiew z Urszulinem, Piaski z Zęborzycami.
|
![]() |
.... ale generalnie popieram. Należy doprowadzić do sytułacji gdzie ludzią nie będzie się kalkulowało posiadanie własnego auta (podatki, cena paliw itp) to i z PKP się przeproszą i zaczną jeździć pociągiem. Własny samochód to obecnie relikt minionej epoki. Tylko zbiorkom dla dobra Naszego wszystkich i Planety. Taka prawda.
|
![]() |
Cześć panowie, mam na imie Monika :). Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowanych panów zapraszam do kontaktu najlepiej na moim profilu gdzie zobaczysz moje gorące zdjęcia : ***s://linktr.ee/polishgirl
|
![]() |
Nieudolna władza w Janowie lubelskim i tak to spartoli, że nic z tego nie będzie. Bezrobocie, bieda, rasizm, nietolerancja, nepotyzm i cała masa gowna to cały Janów lubelski.
|
![]() |
mają zamykać kopalnie to po co budować linie kolejową?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|