![]() |
Miejmy nadzieje, że jakość sprzedawanego tam towaru będzie przyzwoita bo jak dotychczas to Polska chińskim chłamem stoi!
|
![]() |
fajnie , ze taki sklep powstanie tylko ta lokalizacji, już by lepiej gdzieś koło felicity otworzyli , a nie na końcu świata . Na mełgiewskiej w castoramie to zawsze puchy, tam bliżej do świdnika niż lublina.
|
![]() |
Buduje sie? Przeciez m sie nic nie dzieje od kilku miesiecy. Slyszalem ze cofneli im pozwolenie
Na budowe.
|
![]() |
Czym sie podniecać- przecież to dubel Plazy czy Olipmu.
Praca dla przyszłych studentów..
Państwo niech zacznie budować fabryki bo zdolni przedsiębiorcy tego nie potrafią.
|
![]() |
Wspaniały jest ten Outlet bez dwóch zdań, korzystacie z Babskich czwartków albo śród studenckich? ja to uwielbiam! :)
|
![]() |
Ja kiedyś byłam akurat w czwartek i załapałam się na darmowy manicure z okazji babskiego czwartku:)
|
![]() |
Jak ktoś ma autko, to nie powinno stanowić problemu położenie galerii, parking jest ogromny i każdy się zmieści;) mi się tam bardzo podoba i zawsze podróż mam wynagrodzoną fajnymi zakupami:)
|
![]() |
Teraz są super promocje na letnie rzeczy, ostatnio mega tanie stroje, teraz tanie sukienki (np. w Bestsellerze - wszystkie po 30 zł), poza tym tanie bluzeczki, no super
|
![]() |
Tak a propos Bestsellera to faktycznie, tam akurat promocje bywają bardzo duże, kiedyś kupiłam kilka par kolorowych rurek po 15 zł! Bardzo wygodnie się w nich chodzi, bardzo dobry materiał i jakość
|
![]() |
Trwa przecenomania w Outlecie, w specjalnych strefach rzeczy są przecenione od cen outletowych, nawet do 90%, można trafić do 10 zł sporo fajnych rzeczy :)
|
![]() |
Na prawdę w takich cenach a co na przykład? Pewnie spinki do włosów ;P ?
|
![]() |
Haha, serio jest sporo rzeczy tanich, nie tylko spinki do włosów :))) spodnie rurki są mega tanie (np w bestsellerze), stroje kąpielowe, spódnice, sukienki letnie, itp itd. A w Empiku również jest wiele przecen takich do - 90%:)
|
![]() |
A słyszałam, że w Outlecie otworzyli nowy sklep sportowy? jakiś Trespass, nigdy wcześniej o takim nie słyszałam.
|
![]() |
Trespass to szkocka firma, zajmuje się odzieżą sportową, różnymi akcesoriami i sprzętem campingowym, w Anglii te sklepy są bardzo popularne, mają dobrą odzież
|
![]() |
Trespass to szwajcarski sklep, ale ma dobre rzeczy, to mój drugi cel zaplanowanych zakupów w outlet center, zaraz po 4F
|
![]() |
Teraz obok Trespassa doszedł kolejny sklep sportowy, tj. Puma, ale jego chyba nikomu nie trzeba przedstawiać
|
![]() |
Mam z Pumy bluzę i spodnie dresowe - nie do zdarcia, ale zapłaciłam chyba majątek kiedyś dawno temu, z ciekawości wybiorę się do Outletu sprawdzić co tam fajnego mają do zaoferowania
|
![]() |
Pierwszego dnia były promocje po prostu fantastyczne, kupiłam dresy i 3 koszulki, jak byłam ostatnio to kupiłam plecak dla synka, bo akurat też było taniej, trzeba po prostu zaglądać
|
![]() |
A słyszałąś o przecenomanii - potrójnie obniżonej cenie?
|
![]() |
potrójnie? :) wow! muszę zobaczyć jakie mają teraz promocje, bo wypadałoby zaopatrzyć się w kurtałki
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.