![]() |
Lublin wśród najbardziej zakorkowanych miast na świecie. Jest gorzej tylko w Warszawie.
|
![]() |
PRZY ZABLOKOWANYM PRZEJEŹDZIE WROTKOWSKA-DIAMENTOWA-KROCHMALNA TYLKO IDIOTA WYDA ZEZWOLENIE NA ZABLOKOWANIE SĄSIEDNICH ULIC - TAKIM IDIOTĄ JEST URZĘDNIK POD WODZĄ ŻUKA - WYPOWIEDZ KIELISZKA , TO CZYSTY KRETYNIZM
|
![]() |
"Skrzyżowanie w nowym kształcie powinno być gotowe w kwietniu przyszłego roku." - czyli znając życie może koło lipca 2019 r. będzie skończone. Ostatnio wszystkie inwestycje są oddawane ze sporym poślizgiem i ta pewnie nie będzie tu wyjątkiem, niestety.
|
![]() |
A że tak się spytam, co z przedłużeniem BMC ?
|
![]() |
Super, jeszcze tylko ekspresówka do Warszawy i mamy naprawdę metropolię na światowym poziomie.
|
![]() |
remontują - źle, nie remontują - jeszcze gorzej, ludzie przestańcie ciągle narzekać
|
![]() |
To skandal ! Te roboty można było rozłożyć rok po roku a nie wszystko naraz. Gorzej się tego nie dało rozplanować. Ludzie, wybierajcie mądrze. Dajcie szanse Panu Tułajewowi, a takich korków nie będzie. Przez 8 lat nie można było tego zrobić ? Skandal...
|
![]() |
Stracili by dofinansowanie z unii na przedłużenie d303, gdyby odłożyli w czasie remont.
|
![]() |
BMC już na ukończeniu
|
![]() |
Dajcie szansę Tułajewowi? A kto to jest? Jakie ma doświadczenie i zasługi? Kiełbasę wyborczą daje póki co za free a potem pewnie zamknie się w gabinecie i będzie "Nic nie widzę, nic nie słyszę". Żuk mimo tego, że reprezentuje znienawidzoną przeze mnie mafijną organizację pod tytułem Platforma Oszustów to jednak coś dla tego miasta zrobił. A poprzednicy? Prószkowski - karierowicz. Nie zrobił nic poza tym, że za jego kadencji oddano Żydom budynek Akademii Medycznej u zbiegu Unickiej i Lubartowskiej mimo tego, że pod koniec lat 60-tych Żydzi dostali kasę za tą nieruchomość, która całkowicie zaspokajala ich roszczenia. Ten oddał im bydynek czyli Żydki zarobiły i kasę i nieruchomość. Wasilewski - kompletna nieznajomość wszystkiego co związane z zarządzaniem miastem. Nie zrobił nic. Nic dobrego. Przyszła era Żuka i proszę. Ruszyło wszystko. Co gwarantuje nam Tułajew? Obietnice, obietnice i raz jeszcze obietnice. Co wybierzemy? Fachowca czy nowicjusza? Parcie na władzę ma i miało wielu. Często tylko na tym się kończyło jak przyszło co do czego. Ja wybieram człowieka, który nie nawalił i nie zawiódł. Nie biorę w ciemno. Tyle.
|
![]() |
Dajcie szansę Tułajewowi? A kto to jest? Jakie ma doświadczenie i zasługi? Kiełbasę wyborczą daje póki co za free a potem pewnie zamknie się w gabinecie i będzie "Nic nie widzę, nic nie słyszę". Żuk mimo tego, że reprezentuje znienawidzoną przeze mnie mafijną organizację pod tytułem Platforma Oszustów to jednak coś dla tego miasta zrobił. A poprzednicy? Prószkowski - karierowicz. Nie zrobił nic poza tym, że za jego kadencji oddano Żydom budynek Akademii Medycznej u zbiegu Unickiej i Lubartowskiej mimo tego, że pod koniec lat 60-tych Żydzi dostali kasę za tą nieruchomość, która całkowicie zaspokajala ich roszczenia. Ten oddał im bydynek czyli Żydki zarobiły i kasę i nieruchomość. Wasilewski - kompletna nieznajomość wszystkiego co związane z zarządzaniem miastem. Nie zrobił nic. Nic dobrego. Przyszła era Żuka i proszę. Ruszyło wszystko. Co gwarantuje nam Tułajew? Obietnice, obietnice i raz jeszcze obietnice. Co wybierzemy? Fachowca czy nowicjusza? Parcie na władzę ma i miało wielu. Często tylko na tym się kończyło jak przyszło co do czego. Ja wybieram człowieka, który nie nawalił i nie zawiódł. Nie biorę w ciemno. Tyle.Tułajew chce zrobić kolej metropolitarną. To zmniejszy korki, bo jak widać mpk nie wyrabia a ludzie są zmuszeni do jazdy samochodem, ale i to im utrudniają remontami. |
![]() |
Do xyz . Pewnie ze nie bedzie korków jak wygra tulajew(nierealne) bo bedzie budował tylko kościoły i ew. pomnik smolenski.
|
![]() |
Ja chce zrobic podskok w kosmosie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|