![]() |
PiS jak zwykle swoje. Podwyżkę dla czteroosobowej rodziny o 2,5 zł miesięcznie nazywają zrujnowaniem budżetów mieszkańców. Się uśmiałem.
|
![]() |
36 podzielić na 12 miesięcy = 3 złote
strzelam w ciemno, że babcie więcej na tace wrzucają w każdą niedzielę
|
![]() |
TO PO CO SĄ RADNI JAK RATUSZ I TAK ZROBI SWOJE, PYTAM NO PO CO .
|
![]() |
Nie, nie i nie !
Chcę obniżki bo jest moja ukochana deflacja.
Aga (mam już dość podwyżek)
|
![]() |
Aga a czystą wodę w kranie chcesz mieć czy już niekoniecznie?
|
![]() |
Przykre to ciągle odwoływanie do spraw Kościoła. Chcesz to dajesz (nie ma obowiązku). Podwyżka jest dla wszystkich nawet tych co jej nie chcą. Ja mieszkam na Czechowie (SM ) i co trzy miesiące do rachunku za wodę odczytanych z wodomierzy mam doliczany Fundusz uzupełniający w kwocie ponad 40 złotych (cztery kwartały razy 40 złotych to 120 złotych). Proszę przeliczyć przez ilość mieszkań w Spółdzielni. To naprawdę ogromne pieniądze. Jak twierdzi Spółdzielnia te pieniądze idą na awarie sieci wodociągowej. To dopiero są PRZEKRĘTY. Jeszcze kolejna podwyżka.
|
![]() |
@Piotr
Ty to im pokłony składaj że Ci nie sikają do tej wody!
"stulcie ryja i do pracy dajcie mi trochę porządzić" śpiewał kiedyś Skiba z Big Cyc.
|
![]() |
U nas w Kraśniku burmistrz z PiS i rada miasta też sami radni PiS i też nam zafundowali podwyżkę za wodę i ścieki, może by tak ktoś z lokalnych struktur PiS-u w Lublinie zadzwonił do kolegów z Kraśnika i ich naprostował? Czy to tylko próba przypodobania się lubelskim wyborcom przez lokalnych darmozjadów z opozycji?
|
![]() |
Spółka musi wykazac zyski wiec wszyscy musimy sie jej dołożyc aby pan prezes za 2 miesiac podpisal sobie podwyzke i zatwierdzil premie w firmie
|
![]() |
co roku wiecej....
|
![]() |
nie ważne ,że jest deflacja i powinna być obniżka.NIEGOSPODARNOŚĆ pokrywa się coroczną podwyżką .BURDEL i bałagan
|
![]() |
gupi ciólu powinna być obniżka, anie podwyżka
|
![]() |
70 groszy miesięcznie ale mi podwyżka
nie panikujcie wyjdźcie na ulice i zobaczcie jak się nam pięknie miasto rozwija
|
![]() |
Sprawdźcie jaka mamy w kraju kwotę wolną od podatku.... W krajach afrykańskich jest lepiej... Jeszcze dołożmy więcej podatków i podwyżek, bo w korycie brakuje.
|
![]() |
w MPWIK jest totalny przerost zatrudnienia ,,,,naprzyjmowali znajomych i roznych znajomych protegowanych wazniejszych ludzi ,,,,i teraz okolo 300 pracownikow,przychodzi do pracy i nie ma co robic , wiec najczesciej graja sobie na komputerch,,,,sredni koszt utrzymania 1-zatrudnionwgo to 50-60 tysiecy zl rocznie ,,poza tym wodociagi zakupili nadmierna ilosc sprzetu ktorego utrzymanie kosztuje miliony,,,w firmie jest kilkunastu dyrektorow ,sekretarki,gabinety itd,,,,,no i kosztowna rada nadzorcza ktorej przewodniczacy -protegowany ZUKA -- oprócz MPWIK pracuje jeszcze w wielu innych firmach tak ze na prace w wodociagach i myslenie o firmie ma naprawde mało czasu,,,,przy oszczednym gospodarowaniu i i zarzadzaniu firma koszt wody i sciekow moze z powodzeniem byc o 10-15% nizszy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|