![]() |
"czynne już od 7.30, tak, aby można było przed pracą kupić kawę i pyszne śniadanie, "...wszystko fajnie ale gro ludzi zaczyna robotę o 7...więc raczej nie kupi sobie przed robotą kawki czy śniadanka..no chyba że po cichu się zerwią w trakcie z pracy...
|
![]() |
Od 7:30 przed praca? To żart?
|
![]() |
Czy to prawda, że w ciągu kilku dni będzie złożony wniosek o upadłość likwidacyjną jednego z największych lubelskich deweloperów?
Główny wykonawca faktycznie zszedł kilkanaście dni temu z jego bardzo dużej budowy w Lublinie.
|
![]() |
parking ?
|
![]() |
dobrze napisane, przed pracą, urzędas się nie liczy bo nie pracuje, darmozjadom jeszcze kawy by się chciało
|
![]() |
Urzędas nie pracuje - pełni służbę publiczną.
|
![]() |
Super sprawa. Nowy właściciel zaprezentował b. ciekawą koncepcję. Czekamy na realizację opisanych zamierzeń.
|
![]() |
kogo masz na mysli ???
|
![]() |
Szkoda sklepu meblowego - jedynego takiego eleganckiego w mieście :-(
|
![]() |
a o jakiego dewelopera chodzi ? Podaj chociaż z jakiej budowy zszedł wykonawca ? Istotne informacje dla kupujących mieszkania .
|
![]() |
Chrzanowscy Development ?
|
![]() |
Kto w tych lubelskich hotelach 4-5 gwiazdkowych przebywa? Kto tu tak przyjeżdża, prócz żydów?
|
![]() |
locomotiva
|
![]() |
Długo szukałam miejsca na swoje wesele. Wiecie, że w Lublinie wydawało mi się, że nie ma dobrych miejsc na zrobienie takich imprez? Ostatecznie mój wybór padł na hotel Forum! Było bardzo fajnie, i sala i obsługa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|