Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
róh palikota
Odpowiedz
W sumie to dobry moment aby podsumować efekty jego pracy i ile, to nas podatników kosztowało.
Odpowiedz
Chętnie obejmę to stanowisko, albo tamto - nowe. Czekam na propozycję pracy; w Ratuszu znają moje dane kontaktowe - zna je nie tylko pan dr Krzysztof Żuk oraz niektórzy Zastępcy Prezydenta Lublina. Zapewniam, że moje (aktualnie ewentualne) urzędowanie byłoby wolne od promowania Bramy Za...smrodzodzej.
Odpowiedz
Lubelski Manhattan. Czy mieszkańcy podatnicy są świadomi faktu, ze tej stonki tylko tam siedzi ponad 1200 sztuk?
Odpowiedz
Wszystko to dość niejasne. Może p. Smaga na początku by powiedział, dlaczego swoje wiadomości ozdobił zdjęciem urzędnika trzymającego "tabliczkę z nazwą: ul. Polna". ... A dalsze niejasności to te, o co urzędnikowi odchodzącemu chodzi. Głosi: "Zlikwidowano funkcję menadżera śródmieścia, miałem być przeniesiony na wieloosobowe stanowisko. Przypisano mi nowy zakres obowiązków, którego jeszcze nie widziałem". Tymczasem "wieloosobowe stanowisko" to jakiś dziwaczny wymysł. Zdaje się, że p. Poznański nie chce podlegać "miejskiemu konserwatorowi zabytków" bez względu na to, jaki jest przydzielany mu obecnie zakres obowiązków. Chciałby chyba dalej upajać się wobec różnych "inwestorów" nazwą "menadźer śródmieścia" i może zasługiwać jako taki na ich wdzięczność. Jednak wprawdzie "Urząd Miasta tytułował go „menadżerem śródmieścia”, co miało wynikać nie tyle z nazwy stanowiska, co z zakresu obowiązków", ale teraz przestał.
Odpowiedz
Lewicowy brukowiec Wiejaka zrobi męczennika z każdego kto ma jakiś związek z lewicą. Pewnie za chwilę wyjdzie kolejny artykuł-wywiad z Poznańskim i dowiemy się z niego, że gdyby nie on, to lublinianie dalej jeździliby furmankami a w strefie ekonomicznej nie byłoby żadnej firmy.
Odpowiedz
ZASADY !!! BRAWO !!! develoduce nawet po przegranej w NSA nadal nie wykonuje danej obietnicy "... do wyroku będę...."
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...