Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Co za glupota. Trzeba karać i to bezwzglednie wysokimi mandatami po kilka tys zl, inaczej ten niesubordynowany narod sam sie unicestwi.
Odpowiedz
Bardzo fajna akcja. Popieram
Odpowiedz
Miss to ta po środku w zielonej kamizelce? Najładniejsza
Odpowiedz
Wszystko fajnie, miło i sympatycznie a tymczasem w tej chwili kilka tysięcy rowerzystów śmiga rowerkami między ludźmi po chodnikach.
Odpowiedz
Ja zawsze jeżdżę bezpiecznie jak mnie jakaś Miss zachęci jeśli wiecie co mam na myśli..
Odpowiedz
Kolejny wspanialy pomysl kozlaka
Odpowiedz
A gdzie! Lubelszczyzny!
Odpowiedz
Przełożeni robicie z policjantów....... Nie wiem skąd tak idiotyczny pomysł ale w wojewódzkiej musieli długo myśleć i pewnie jakiś ważny plecak oficier który kontrolę drogową zna z filmu weźmie premię nawet większą jak wypłata tego szarego f-usza co stał na tej drodze.
Odpowiedz
Z takimi lalami to ja chętnie do kontroli...
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...