![]() |
a ja mam pozwolenia, dom w budowie i niech mnie pocałują w d***
|
![]() |
złodziej kryje złodziewja , dlatego go jeszcze nie odwołali,
|
![]() |
Ciekawe czy Prezydent czy p dyrektor bedzie płacił odszkodowania za wydanie nieważnych decyzji bo one bedą szły w setki tysiecy jak nie w miliony....
|
![]() |
skoro chcesz to daj adres a pocałuje cie tak, ze bedzie bolało do końca twego marnego zycia |
![]() |
To Prezydent Żuk (doktor nauk ekonomicznych) zatrudnił tego faceta, więc obydwaj odpowiadają za to, że wydawane pozwolenia na budowę są nieważne. Obydwaj mieli świadomość, że dyrektor nie ma uprawnień do wydawania decyzji. No chyba, że obydwaj ukończyli tylko 3 klasy podstawówki i nie wiedzą o co biega w przepisach prawa. |
![]() |
Róg Brackiej i Reformackiej pod szóstym,czekam bucu na ciebie. |
![]() |
Artykuł napisany nielogicznie - nie wiadomo od kiedy do kiedy wydawane decyzje nie są ważne. Przez 4 miesiące nie był zatrudniony czy przez 4 dni tego roku. Z artykułu kompletnie nic nie wynika.
|
![]() |
Dyr. Hagemeyer podpisywał przede wszystkim decyzje lokalizacyjne, w oparciu o które wydawane były pozwolenia na budowę.Jeżeli nikt personalnie nie odpowie za tą sytuację, to będzie świadczyło o braku charakteru prezydenta Żuka.
Bo chyba p. prezydent zdaje sobie sprawę, jaką armię niepotrzebnych ludzi zatrudnia w Wydziale Organizacyjnym, który nie zdążył z przygotowaniem nowemu dyrektorowi upoważnienia. A ci którzy mają pozwolenie, mają rację - niech się budują i mają w du*** problemy głupoli z UM.
|
![]() |
dyrektor? co nie zna prawa? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|