![]() |
"chodzi o to, żeby takich pytań nie było"
|
![]() |
Brawo Lublin!
|
![]() |
Swoją drogą jak to możliwe że super prokuratura przez 2 lata nie potrafiła postawić zarzutów w tak oczywistej sprawie?
|
![]() |
Cała prawda o Adamowiczu: salon24.pl/u/polishallied/927443,ciemna-strona-sp-pawla-adamowicza
|
![]() |
Cała prawda o Adamowiczu: salon24.pl/u/polishallied/927443,ciemna-strona-sp-pawla-adamowiczaWon trollu |
![]() |
"chodzi o to, żeby takich pytań nie było"Masz serce zająca i duszę niewolnika? To bierz w ząbki te mandaty bez prawa odmowy - i o nic nie pytaj. Ta "wadza" wie lepiej, co dla Ciebie najlepsze..."Nową przypowieść Polak sobie kupi - że i przed szkodą i po szkodzie głupi" J. Kochanowski, "Księgi wtóre. Pieśń 5" |
![]() |
Do siebie mówisz? Myślisz pacanie, że przykryjesz prawdę minusami?Cała prawda o Adamowiczu: salon24.pl/u/polishallied/927443,ciemna-strona-sp-pawla-adamowiczaWon trollu |
![]() |
Myślisz pacanie, że przykryjesz prawdę minusami?...napisał pacan nad pacanami. Co sam sobie plusiki stawia hojnie... |
![]() |
Chyba ci się coś porąbało: to był cytat z szambo-lana, a mandaty dla ludzi przestrzegających prawa to nie problem. I co ma do tego Kochanowski? Pewnie tyle, co wolność słowa i demokracja do lewicy."chodzi o to, żeby takich pytań nie było"Masz serce zająca i duszę niewolnika? To bierz w ząbki te mandaty bez prawa odmowy - i o nic nie pytaj. Ta "wadza" wie lepiej, co dla Ciebie najlepsze..."Nową przypowieść Polak sobie kupi - że i przed szkodą i po szkodzie głupi" J. Kochanowski, "Księgi wtóre. Pieśń 5" |
![]() |
Do mnie piszesz, czy koło mnie? Jak do mnie, to wyjdź z siebie, stań na baczność i puść bańkę nosem. Nie szczekaj. Lecz się na nogi...
|
![]() |
A czy zrobią to samo w rocznicę katastrofy smoleńskiej , w której zginęło 96 osób?
|
![]() |
Warto tu przypomnieć, że Pawła Adamowicza zaszczuła obecna Koalicja Obywatelska.
|
![]() |
Warto tu przypomnieć, że Pawła Adamowicza zaszczuła obecna Koalicja Obywatelska.A ja na to krótko: dowody, podła szujo, kanalio...Albo oddal się szybciutko... |
![]() |
Warto tu przypomnieć, że Pawła Adamowicza zaszczuła obecna Koalicja Obywatelska.To nowy przekaz dotyczący tej sprawy? Że to KO zaszczuła Adamowicza? ... Z pewnością. BO w końcu to KO cały czas szczekała na niego w TVP... "dziennkarz" Łukasz Sitek to przecież znay aktywista KO... |
![]() |
santo subito !!! czyli natychmiast święty
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.