![]() |
"Polska jest jedynym krajem, przez który Gazprom przesyła gaz i nie płaci" - a PAWLAK SIEDZI W RADZIE LOTNISKA LUBLIN
|
![]() |
Znowu rozwalają kasę na prawo i lewo...
|
![]() |
Weź już daj spokój z tymi durnymi komentarzami. Pytałem już czy jesteś podopiecznym MOPS-u,że tak się denerwujesz marnotrawieniem Twojej kasy? Może kolejny pomnik i skwer kurdupla?
|
![]() |
Weź już daj spokój z tymi durnymi komentarzami. Pytałem już czy jesteś podopiecznym MOPS-u,że tak się denerwujesz marnotrawieniem Twojej kasy? Może kolejny pomnik i skwer kurdupla?Już lepszy od develowszczyzny... |
![]() |
Pojęcia nie mam co to ta "develowszczyzna",Ty pewnie też mi nie wytłumaczysz? A tak BTW,to zapłacą Ci zleceniodawcy za taki komentarz zawierający durne sformułowania?Weź już daj spokój z tymi durnymi komentarzami. Pytałem już czy jesteś podopiecznym MOPS-u,że tak się denerwujesz marnotrawieniem Twojej kasy? Może kolejny pomnik i skwer kurdupla?Już lepszy od develowszczyzny... |
![]() |
Wydawanie naszej kasy na głupoty i papierowe nikomu nie potrzebne "inwestycje", tak cieżko pojąć ?Pojęcia nie mam co to ta "develowszczyzna",Ty pewnie też mi nie wytłumaczysz? A tak BTW,to zapłacą Ci zleceniodawcy za taki komentarz zawierający durne sformułowania?Weź już daj spokój z tymi durnymi komentarzami. Pytałem już czy jesteś podopiecznym MOPS-u,że tak się denerwujesz marnotrawieniem Twojej kasy? Może kolejny pomnik i skwer kurdupla?Już lepszy od develowszczyzny... |
![]() |
Panie Żuk dlaczego pan boi się wystartować do wyborów z list PO przecież jest Pan przewodniczącym PO na lubelszczyznie
|
![]() |
A kto to jest sztumistrz?
|
![]() |
Marnowanie społecznych pieniędzy na jakieś bzdury.
|
![]() |
I dlatego w piãtek w czasie Carnavalu na deptaku będã odbiory i chaos z ogrŏdkami ?
|
![]() |
Nie ma nic lepszego niż wycie podnózków prezesa o poranku.
|
![]() |
"Polska jest jedynym krajem, przez który Gazprom przesyła gaz i nie płaci" - a PAWLAK SIEDZI W RADZIE LOTNISKA LUBLINTak a umowa zawarta za pisowskiego rzadu - kaczy cyrk trwa. |
![]() |
Znowu rozwalają kasę na prawo i lewo...No z tymi dotacjami na Rydzyka to przegiecie. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|