Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin się stroi przed Carnavalem Sztumistrzów. Iluminacje na Starym Mieście

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 lipca 2018 r. o 22:59 Powrót do artykułu
"Polska jest jedynym krajem, przez który Gazprom przesyła gaz i nie płaci" - a PAWLAK SIEDZI W RADZIE LOTNISKA LUBLIN
Odpowiedz
Znowu rozwalają kasę na prawo i lewo...
Odpowiedz
Weź już daj spokój z tymi durnymi komentarzami. Pytałem już czy jesteś podopiecznym MOPS-u,że tak się denerwujesz marnotrawieniem Twojej kasy? Może kolejny pomnik i skwer kurdupla?
Odpowiedz
Weź już daj spokój z tymi durnymi komentarzami. Pytałem już czy jesteś podopiecznym MOPS-u,że tak się denerwujesz marnotrawieniem Twojej kasy? Może kolejny pomnik i skwer kurdupla?
 Już lepszy od develowszczyzny...
Odpowiedz
 Pojęcia nie mam co to ta "develowszczyzna",Ty pewnie też mi nie wytłumaczysz? A tak BTW,to zapłacą Ci zleceniodawcy za taki komentarz zawierający durne sformułowania?
Odpowiedz
Pojęcia nie mam co to ta "develowszczyzna",Ty pewnie też mi nie wytłumaczysz? A tak BTW,to zapłacą Ci zleceniodawcy za taki komentarz zawierający durne sformułowania?
 Wydawanie naszej kasy na głupoty i papierowe nikomu nie potrzebne "inwestycje", tak cieżko pojąć ?
Odpowiedz
Panie Żuk dlaczego pan boi się wystartować do wyborów z list PO przecież jest Pan przewodniczącym PO na lubelszczyznie
Odpowiedz
A kto to jest sztumistrz?
Odpowiedz
Marnowanie społecznych pieniędzy na jakieś bzdury.
Odpowiedz
I dlatego w piãtek w czasie Carnavalu na deptaku będã odbiory i chaos z ogrŏdkami ?
Odpowiedz
Nie ma nic lepszego niż wycie podnózków prezesa o poranku.
Odpowiedz
"Polska jest jedynym krajem, przez który Gazprom przesyła gaz i nie płaci" - a PAWLAK SIEDZI W RADZIE LOTNISKA LUBLIN
 Tak a umowa zawarta za pisowskiego rzadu - kaczy cyrk trwa.
Odpowiedz
Znowu rozwalają kasę na prawo i lewo...
 No z tymi dotacjami na Rydzyka to przegiecie.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...