![]() |
do garów a nie za kierownicę
|
![]() |
A czy ktos pod uwage wzial,ze Audii koloru asfaltu w zimie,jechalo bez wlaczonych swiatel mijania i tym samym bylo prawie niewidoczne,co nie zwalnia z obowiazku zachowania szczegolnej ostroznosci blondynke z Peugeota? Brak swiatel w takiej sytuacji moze przuczynic sie do braku widocznosci audi.
|
![]() |
Klasyczny, klasyczny błąd babsztyla albo dziodka w copce. Wczoraj jechałem bohaterów monte cassino i baba spod leklerka w lewo skręcała i tak samo, jechała do końca, zero reakcji. Jakby nie to że się spieszyłem do lekarza to bym wydzwonił i niech baba płacze. Dobrze że prawy pas był wolny i odbiłem, ale że ślisko to trochę mnie rzuciło. I trąbiłem dwa razy i nic, ZERO reakcji.
|
![]() |
Jak miałeś czas dwa razy zatrąbić to miałeś też czas zareagować
|
![]() |
Zgroza, czy to nie jest usiłowanie zabójstwa?
|
![]() |
Wczoraj na Solidarności kolejna paniusia w białym mesiu wjechała na rondzie pod prąd skręcając z Kompozytorów :D
|
![]() |
To nie jest chwila nieuwagi. To brak wyobraźni, umiejętności, zdolności myślenia i rozumu.
|
![]() |
to wina smogu umysłowego
|
![]() |
Jak baba nie widzi w dzień dużego kombi (nawet bez świateł) z odległości 20-30 metrów to jakim cudem przeszła badania okulistyczne przed egzaminem na prawo jazdy??
|
![]() |
Baba za kółkiem?
|
![]() |
Przedwczoraj facet w rav4 prawie mnie skasował wjeżdzając pod prąd w Legionową. Nie przesadzajmy, umiejętność jechania nie jest zależna od płci, to są umiejętności osobnicze.
|
![]() |
Na Ponikwodzie to norma nie ustępowanie jadącym z prawej strony. Osiedle samobójców.
|
![]() |
Kolejny wypadek na kompletnie niepotrzebnym przejściu dla pieszych! Film z kamery podwieszonej pod oddalone o 100 m przejście nadziemną kładką. Był tu juz 1 lub 2 wypadki smiertelne. PRZEJSCIE ZLIKWIDOWAĆ, URZĘDNIKA KTÓRY JE ZAAKCEPTOWAŁ (PEWNIE DLA ZNAJOMEGO Z POBLISKICH GARAŻY) WYPIEPRZYC Z ROBOTY I CBA NIECH SPRAWDZI PROCES DECYZYJNY PRZEJŚCIA.
|
![]() |
No to na filmie widać,że nie tylko młode grzdyle wymuszają pierszeństwo , ale stare rapszle też tez tak jeżdżą. Jak w życiu tak i na ulicy- łokciami panie łokciami....
|
![]() |
do wszystkich uważających się za wspaniałych kierowców- uważajcie na drodze bo nie jesteście sami!!! Myślcie za siebie a zwłaszcza za innych - tych w znaczeniu "mądry inaczej". Nawet gdy macie bezwzględne pierwszeństwo na skrzyżowaniu zwolnijcie stosując starą zasadę ograniczonego zaufania. Lepiej stracić kilka minut jadąc ostrożnie niż potem stać w kolejce do lekarza czy blacharza.
|
![]() |
Jakaś "bardzo ważna pani" jechała tym peugeotem, nie licząc się z innymi użytkownikami drogi. Taką piratkę drogową skierować od razu na prace społeczne na rzecz ofiar wypadków drogowych.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.