![]() |
Wygląda to okropnie
|
![]() |
Bo kierowcy to małe dzieci, których rozpraszają każde kolorowe światełka, w ogóle nie skupiają uwagi na otoczenie wokół auta...
Urzędnikom zabrać pensje bo rozpraszają ich myśli o wszystkich rzeczach jakie mogą sobie kupić.
|
![]() |
Te neony to pomysły pietrasiewicza ?
|
![]() |
Dobrze, że kierowców nie rozpraszają telefony.
|
![]() |
Neon świetny,osobiście jestem absolutnie za. Taki powrót do czasów trudnych, ale o ile bogatszych niż dzisiaj. Zresztą swego rodzaju sztuka. Oby więcej takich propozycji. Tego rodzaju napis kojarzy mi się bardziej z dworcem PKP ,a nie gdzieś nad ulicą . Czas pokaże co się z nim stanie, ale każda inwestycja w miasto czyniąca je ciekawszym,atrakcyjniejszym powinna być realizowana
|
![]() |
Dziwne, że na przykład jest pozwolenie na wielkie reklamy świetlne bijące po oczach na rondzie koło ZUS. Jakoś tam nikt o kierowców i okolicznych mieszkańców się nie troszczy.
|
![]() |
A ten cały rój większych i mniejszych reklam wzdłuż dróg to nie rozprasza? Bądźmy konsekwentni i zlikwidujmy ten badziew wzdłuż naszych dróg
|
![]() |
Natomiast ogromna świetlna reklama na wjeździe do Olimpu przy Maku, przy samej ulicy nie rozprasza i nie razi jadących kierowców??? Na to jest zgoda???
|
![]() |
Migające silnym światłem, ze człowiek wieczorem drogi nie widzi przy OLIMpie to może tym by się urzędnicy zajęli. Bo efektów jeśli chodzi o oczyszczenie miasta z paskudnych a przede wszystkim potwornie agresywnych reklam świetlnych (zwłaszcza tych przy olimpie) BRAK. Niektóre skrzyżowania zaczynają przypominać slamsy. Jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o PIENIĄDZE
|
![]() |
Neon świetny,osobiście jestem absolutnie za. Taki powrót do czasów trudnych, ale o ile bogatszych niż dzisiaj. Zresztą swego rodzaju sztuka. Oby więcej takich propozycji. Tego rodzaju napis kojarzy mi się bardziej z dworcem PKP ,a nie gdzieś nad ulicą . Czas pokaże co się z nim stanie, ale każda inwestycja w miasto czyniąca je ciekawszym,atrakcyjniejszym powinna być realizowanaTeż jestem za i nie wiem jaki w tym problem widzi miasto, ale napis naprzykład LUBLIN WITA a nie jak w tej proponowanej nazwie LUBLIN. |
![]() |
Człowiek o nazwisku Pidek jest problem w tym urzędzie z którym prezydent Żuk powinien już dawno się uporać ....
|
![]() |
Na skrzyżowaniu ul. Lwowska oraz ul. I AWP w Chełmie wali po oczach wielkie TV, a nie tylko neon. Jeden debilom ukradziono z deptaka. Jakby chcieli ściągnąć kolejny z placu PKS, chętnie stanę na czatach. ;)
|
![]() |
Bez względu na to, czy rozprasza, czy nie i tak te neony są zbędne. To tylko nic nie wnoszące dodatkowe koszty z pieniędzy podatników dla prywatnego przedsiębiorcy. Napisy Lublin, szacun ... zamieniony na szacunek ... i tym podobne bzdety są tak samo niepotrzebne jak rażące, rozpraszające wielkie bilbordy przy jezdniach.
|
![]() |
Moim zdaniem, to na skrzyżowaniach zamiast tych oczo je*nych świateł sygnalizacyjnych powinni stać policjanci sygnalizujący czerwoną i zieloną kartką kolej jazdy!
Oszczędność pieniędzy i czasu!
I to nie dlatego że akurat mam paru znajomych w policji to i zawsze bym miał zielone.
|
![]() |
oooo... czyżby makulatura uaktywniła się po utracie kasy za nic? Skoro tak Wam podobaja sie neonki, to zainstalujcie je sobie za własne pieniądze nad własnym łóżkiem, od publicznych pieniędzy wara Wam.
|
![]() |
Lepszy byłby napis "Lublin - Przekręt 700 lecia" w okolicach wiaduktu Ducha- Sikorskiego
|
![]() |
Już nie ma bardziej zbędnych rzeczy ?? Kto będzie płacił za prąd do tego czegoś ?
|
![]() |
A oczojebne ekrany Led z blyskajacymi filmikami już ni....
|
![]() |
Niech oni oczyszczą miasto z tych wszystkich bilbordów,reklam itp. To one rozpraszają uwagę i męczą oczy!!! A taki neon moglby być. Albo "Lublin wita ".
|
![]() |
A bilboardy wyborcze nie rozpraszają?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|