Gdzieś indziej piszą, że imprezowali tak często, dzień w dzień, że spać się nie dało. A tu "wypadek" około 6:20. Ja się pytam po co ludziom telefony, straż miejska i policja? Masz sąsiadów awanturników i pijusów? Dzwonisz po "pały" i niech robią z nimi porządek! Po to są! Jak można nie spać przez całą noc?! A potem lament, że do bloku wprowadza się więcej takiej "imprezowej" patologii albo, że człowieka zabili. Ludzie! Nie reagujecie, macie w d..ie czy się wyśpicie, czy kogoś mordują za ścianą! To nie ból poprosić o pomoc. Nie każdy policjant to "gówniarz" sięgający po gaz. Raz nie traficie na dobrego glinę? Trudno, ale może za trzecim razem nie mielibyście plamy krwi pod oknami.To spróbuj sobie zadzwonić po policję to wtedy się przekonasz dlaczego ludzie wolą nie reagować.
![]() |
|
![]() |
Ależ sobie dzwonię. Nie raz, nie dwa. A ciszę i spokój mam. Proszę! Można zazdrościć! Ale mnie nikt języka nie uciął. Jakby kto pytał, to w dzień też można zadzwonić i się poskarżyć. U mnie taką jatkę policja zrobiła sąsiadowi, że mam spokój po dziś dzień. I inni sąsiedzi też zaczęli dzwonić na policję. ;-)Gdzieś indziej piszą, że imprezowali tak często, dzień w dzień, że spać się nie dało. A tu "wypadek" około 6:20. Ja się pytam po co ludziom telefony, straż miejska i policja? Masz sąsiadów awanturników i pijusów? Dzwonisz po "pały" i niech robią z nimi porządek! Po to są! Jak można nie spać przez całą noc?! A potem lament, że do bloku wprowadza się więcej takiej "imprezowej" patologii albo, że człowieka zabili. Ludzie! Nie reagujecie, macie w d..ie czy się wyśpicie, czy kogoś mordują za ścianą! To nie ból poprosić o pomoc. Nie każdy policjant to "gówniarz" sięgający po gaz. Raz nie traficie na dobrego glinę? Trudno, ale może za trzecim razem nie mielibyście plamy krwi pod oknami.To spróbuj sobie zadzwonić po policję to wtedy się przekonasz dlaczego ludzie wolą nie reagować. |
![]() |
Gdzieś indziej piszą, że imprezowali tak często, dzień w dzień, że spać się nie dało. A tu "wypadek" około 6:20. Ja się pytam po co ludziom telefony, straż miejska i policja? Masz sąsiadów awanturników i pijusów? Dzwonisz po "pały" i niech robią z nimi porządek! Po to są! Jak można nie spać przez całą noc?! A potem lament, że do bloku wprowadza się więcej takiej "imprezowej" patologii albo, że człowieka zabili. Ludzie! Nie reagujecie, macie w d..ie czy się wyśpicie, czy kogoś mordują za ścianą! To nie ból poprosić o pomoc. Nie każdy policjant to "gówniarz" sięgający po gaz. Raz nie traficie na dobrego glinę? Trudno, ale może za trzecim razem nie mielibyście plamy krwi pod oknami.Dzięki, ale nie chcę dostać gazem albo paralizatorem. |
![]() |
Oddajemy do Państwa dyspozycji pożyczkę w wysokości od 3000 € do 900.000 € z oprocentowaniem 3% warunków bardzo proste. Pożyczam także inwestycje i pożyczki między osobami fizycznymi wszelkiego rodzaju. Oferuję pożyczki krótko-, średnio- i długoterminowe we współpracy z moim notariuszem. Nie jesteśmy świadomi twoich zastosowań, a nasze przelewy są zapewniane przez bank w celu zapewnienia bezpieczeństwa transakcji. Jestem w stanie zadowolić moich klientów w ciągu maksymalnie 3 dni od otrzymania formularza zapytania. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.
PS / ale nie poważne, aby powstrzymać się od głosu.
E-mail: rainteauolivier1@gmail.com
|
![]() |
Kto wymyślił ten nagłówek?
|
![]() |
Na każdej dzielnicy jest to samo. Piszecie głupoty bo nie widzicie tego, albo nie chcecie widzieć. Kara powinno być życie za życie i tyle.
|
![]() |
Patologia na Smyczkowej i nic pozatym
|
![]() |
ciągle tylko się mordują albo jeden drugiego albo drugi pierwszego więcej ćpają,chlają i ru**ają koledzy -
kolege / kumple aż po grób
|
![]() |
Chłopak stracił życie ! Powinni zgnić w więzieniu !
|
![]() |
Ja to bym im dał dożywocie oko za oko tacy się nie zmieniają Adam N. Synio recydywy gwałciciela z suteryny cała rodzina wielce biedna FRAJER. Niech po rodzinie powysylaja spluje a nie na miasto plują. JE.AC KAŻDA KU.WE CO MI CHCE ZASZKODZIĆ!!!!
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|