![]() |
Zamknięcie drogi było głupotą. Takie otwarcie niczym poprzedniej głupocie nie ustępuje.
|
![]() |
A co to za udogodnienie? Jak o tej porze samochodów jest tyle co nic! Porażka.
|
![]() |
"Na taką zmianę zgodziła się policja" - a to ona jest organem decydującym czy może już wystarczająco tam się nazarabiali?
Co za bzdury ktoś tu pisze.
|
![]() |
Ja jestem ciekawa jakii sens mialo zamknecie tego skretu?Przeciez to diabelnie korkowalo glowna droge.Czasami mialam wrazenie ze celowo to zrobili by grosza wyrwac od kierowcow.
|
|
|
![]() |
paranoja co to zmieni ten zakaz jest chory niech panowie i panie z ratusza i policji zastanowią się czy mieszkańcy ul willowej i okolic wracając z pracy czy z dzieckiem ze szkoły na kosmowskiej skręcajac w północną a potem w willową zrobią więcej zła niz jadąc dookoła i korkując solidarnośći szczególnie po 15 pozdrawiam władze
|
![]() |
Przecież oczywiste jest, jaki był cel tego zakazu, bo żadnych racjonalnych powodów absolutnie brak.Jeden czy też drugi obywatel, równiejszy wobec prawa, z okolic Zbożowej i Sławinkowskiej, miał dość czekania w korkach na Poligonowej."No i wicie, rozumicie, musicie coś zrobić, koledzy".No i zrobili.
|
![]() |
Dziwi mnie że tak długo jest to zamknięte i nic sie nie dzieje,to może inne ulice tam gdzie są korki też pozamykać.Może niech się pan policjant wypowie czym sie różni autobus od samochodu taxi i jak sie to ma do przewozu osób.Jest to część zarobkowa więc dlaczego robi się nierówną konkurencje czyżby zmowa policji i mpk.( kto za tym stoi).Podróżując po Polsce zauważyłem większą przychylność dla mieszkańców miast, działalności gospodarczej, przyjezdnych od strony włodarzy. np.w temacie TAXI. w wielu miastach taxi poruszają sie po buspasach i jest ok ale mogą robić to tylko z pasarzerami.Więc jak na wstępie dlaczego sie jednych promuje drugich niszczy ,jest to nierówna konkurencja.
|
![]() |
ludzie ale narzekacie, Północną zamknęli po to żeby ułatwić tym skręcającym w lewo z Sikorskiego w Solidarności, gdyż jak zamknęli Warszawską, to wszyscy kierujący się na Warszawę muszą jechać właśnie przez Sikorskiego, zanim zamknęli Północną tworzyły się straszne korki na Sikorskiego, bo na zielonym mogły skręcić w lewo w Solidarności tylko ze 2-3 auta, gdyż musieli ustąpić pierwszeństwa tym jadącym z Północnej, dodatkowo jak korkowała się Sikorskiego to przy tym cała Kraśnicka.... więc musieli jakoś rozwiązać ten problem.... ja jakoś jeżdżę codziennie przez Solidarności i osobiście uważam, że korek nie jest taki tragiczny, wybaczcie ale nie da się niestety wszystkim dogodzić...
|
|
|
![]() |
O a ja dopiero z gazety dowiedziałem się że tam jest jakiś zakaz, a jeszcze 2 dni temu przejechałem tamtędy zdziwiony że tak pusto na ulicy :DD za dużo tych wszystkich znaków, już przestaję zwracać na co niektóre uwagę
|
![]() |
"Znów będzie można skręcać w ul. Północną. Ale tylko nocą."
... to wstanę sobie w środku nocy i skręcę w Północną. Dla satysfakcji! :unsure:
Niech idiotyzm podąża za idiotyzmem! :ph34r:
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.