![]() |
"Podrobiła też podpis zarówno chorego, jak i pacjenta". W tym miernym artykuliku jest mowa tylko o jednej osobie. Napiszcie jaką "zamienną" operację zrobili temu drugiemu?
|
![]() |
Cyt. "Podrobiła też podpis zarówno chorego, jak i pacjenta." Czy to nie ta sama osoba?
|
![]() |
Pacjent nie zawsze musi być chory.
|
![]() |
Nie, bo chory był na migdałki, a stał się pacjentem nosowym ;D Dlatego to nie jest jedna i ta sama osoba:D
|
![]() |
Niepotrzebnie zoperowali mu krzywa przegrode nosowa? Poszedl do domu z migdalkami i co dalej? Chorowal z powodu ich nieusuniecia?
Sensacja godna sztandaru ludu.
|
![]() |
czytam po raz kolejny ze zoperowali nos zamiast migdałków, co sobie myślę? co się w tym szpitalu dzieje? chyba 4 raz o tym czytam czyli 4 razy się to wydarzyło?
|
![]() |
bo to jest banda ktora za tylny naped byka zdala i za lapowki oni moga robic zabiegi na umralakach
|
![]() |
czytam po raz kolejny ze zoperowali nos zamiast migdałków, co sobie myślę? co się w tym szpitalu dzieje? chyba 4 raz o tym czytam czyli 4 razy się to wydarzyło?nie chcesz, nie czytaj - bajo! |
![]() |
"Podrobiła też podpis zarówno chorego, jak i pacjenta" ... bez komentarza
|
![]() |
ile może toczyć się postępowanie p/ko doktorowi. I tak wykręcą kota ogonem i tak. Po co więc w koszty iść?
|
![]() |
Ale blisko było,pare centymetrów.
|
![]() |
Ciekawe co to za lekarz. Miałem zabieg usunięcia polipów i teraz zaczynam się zastanawiać czy nie wycięli mi coś więcej
|
![]() |
M A TO Ł Y...................................................................................................................................................................................................................................................................
|
![]() |
Bardzo ciekawe... Zoperowali nie to co trzeba (na szczęście obie operacje raczej błahe...), ale jedyną winną, jak wynika z artykułu jest pielęgniarka!!! Jakoś lekarza (lekarzy) nie wymienia się nawet z imienia, nie wspomnę już o stanowisku. Pewnie, lekarz się zawsze wykręci, bo lekarz jest od podziękowań, a od pretensji pielęgniarka.
Z drugiej strony, drogie pielęgniarki, kryjcie nadal tych nieudaczników, ratujcie ich tyłki (choćby tym fałszowaniem dokumentacji...) a oni już będą wiedzieć jak was wycisnąć.
I "podziękowanie" dla "dziennikarza" za obiektywizm :(.
|
![]() |
czytam po raz kolejny ze zoperowali nos zamiast migdałków, co sobie myślę? co się w tym szpitalu dzieje? chyba 4 raz o tym czytam czyli 4 razy się to wydarzyło?Lekarz, ktory operowal zapewne nie wie jak wyciac migdalki, a operacja przegrody nosowej jest jego zastepczym zabiegiem, ktory wykonuje u wszystkich pacjentow, ktorzy zglaszaja sie na wyciecie migdalkow ;) |
![]() |
Nie jest ważne co - ważne, że operacja została przeprowadzona.
NFZ zapłaci
|
![]() |
Po co?
|
![]() |
To jest SKANDAL!!! Kiedy wreszcie ci "lekarze" zaczną odpowiadać za swoje błędy?
|
![]() |
Pacjent mał farta, že niechcàcy, cynaderek mu nie zoperowali !
|
![]() |
oddzialowa pewnie zmienila dokumentacje na polecenie sugestie czy jak to nazwac kogos z lekarzy. sama nie mogla tego zrobic. lekarze to nieuki i nie potrafia odroznic migdalka od nosa. hrabia zawinil kowala powiesili. glupiutka ta oddzialowa i pacjent tez nienormalny ze dla przykladu nie chcial ukarac winnych.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|