....od dawna oczekiwana, ale także słuszna decyzja Senatu uczelni. Nikt tak skutecznie nie potrafi zajmować się baranami, jak hierarchowie i ich podwładni! Strzyżenie z każdego "wdowiego" grosza swojego stada opanowali do perfekcji! Pozostaje pogratulować nominatowi....
|
|
za co ?
rozumiem Ks. Michał Heller ale on ? nie wiem za co chyba że "ręka rękę myje"
|
|
W nosie to mam
|
|
naczelny pasterz i golibroda baranów... w sumie ma to sens.
|
|
Rozumiem, że wnioskował o to Zakład Hodowli Owiec z Wydziału Weterynarii ?
|
|
Arcybiskupa takim wyróżnieniem (spoza profilu Uczelni) narażają na ośmieszenie oraz na ataki. Ryzykiem było przyjęcie tego tytułu.
|
|
A na której to uczelni bodajże prorektor zachwalał studentkom miejsce gdzie jest najwięcej witaminek?
|
|
Paranoja. Szaman uprawiający hokus-pokus, otrzymuje nagrodę ze szkoły mieniącej się być "naukową". Żarty jakieś?
|
|
ma doświadczenie w strzyżeniu naranów.
|
|
Wiara nauką ?
|
|
ubeckie świnie siedzą i plują. Dzień jak co dzień
|
|
ubeckie świnie siedzą i plują. Dzień jak co dzieńA ty jaką jesteś świnią. Bo to że jesteś nie ulega wątpliwości. |
|
To jakaś kpina!
|
|
Wiara nauką ?Oczywiście, że tak ale jako dalsze dopełnienie nauki. Tam gdzie dochodzimy do kresu nauki, uzupełniamy ją wiarą. Nie warto udawać głupka i ignoranta tylko dlatego, że np danej kwestii nie potrafi jednoznacznie wyjaśnić nauka. |
|
Rozumiem, że Uniwersytet Przyrodniczy docenia wkład arcybiskupa za głoszenie teorii kreacjonizmu, która podważa ewolucję biologiczną i inne ustalenia nauk przyrodniczych.
|
|
Za jakie zasługi? Dewaluacja doktoratu!
|
|
"Tam gdzie dochodzimy do kresu nauki, uzupełniamy ją wiarą."+++ To uzupełniajcie, uzupelniajcie. Wyrazy współczucia . . .Wiara nauką ?Oczywiście, że tak ale jako dalsze dopełnienie nauki. Tam gdzie dochodzimy do kresu nauki, uzupełniamy ją wiarą. Nie warto udawać głupka i ignoranta tylko dlatego, że np danej kwestii nie potrafi jednoznacznie wyjaśnić nauka. |
|
kazania czyta z kartki( zresztą marne) - ale doktor-uczony
|
|
Ponieważ ma dużego psa to lokalny Nobel mu się należy jak psu buda. Amen.
|
|
jaka uczelnia ,taki i dohtór,pusty śmiech ,ale do tej pory nie wiedziałem jako były dawny absolwent ,że to to ma takie zapędy teologiczne ??
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|