Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
"grozi do lat więzienia" ja nie wiem kogo wy tam zatrudniacie w tym dzienniku wschodnim, prawie w każdym "artykule" jest tego typu błąd.
Odpowiedz
Dziennikarze czytajcie to co przed chwilą napisaliście zanim wyślecie
Odpowiedz
Po co więzienia darmozjada? Niech zapłaci z 10 tys. na rzecz schroniska dla zwierząt.
Odpowiedz
Jemu młotkiem w głowę
Odpowiedz
mam nadzieje, że wsadzą tego starego dziada za kratki za to co zrobił a nie będą to tylko zawiasy.....
Odpowiedz
Bandzior! Wstrętny bandzior!!!
Odpowiedz
A co to kogo obchodzi? Jego pies, jego sprawa.
Odpowiedz
Straszne jest to, że wielu przejmuje się jakimś głupim psem, natomiast żona wydaje się nikogo nie obchodzić. Skąd się wzięło to zidiocenie?
Odpowiedz
widocznie jestes takim samym zwyrodnialcem jak ten bandzior skoro to cie nie obchodzi ty tak zwany czlowieku!!!!!
Odpowiedz
ty jestes glupi i zidiocialy nie  pies skad sie biorą tacy ludzie jak ty?? czasami czlowiek zaluje ze aborcja nie jest legalna!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...