Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mikroapartamenty Warszawska 96 - problemy

Utworzony przez Witek, 17 sierpnia 2019 r. o 09:37
Czy jest tutaj ktoś mądry, kto może wytłumaczyć mi dlaczego deweloper nie jest w stanie odebrać tego budynku? Czy znacie kogoś, kto utopił tam kasę?
Odpowiedz
A nie lepiej dewelopera-youtubera zapytać? :)
Odpowiedz
możesz pytać kogo chcesz - dewelopera, jego pracowników - ile osób zapytasz, tyle wersji dostaniesz :-)
Odpowiedz
Chyba chcą oddać pieniądze a później drożej sprzedać 
Odpowiedz
Cześć ja też tam kupiłem mieszkanie ...I czekam podaj jakiś namiar na priv do siebie
Odpowiedz
Z tego co wiem ... budynek ma zostać odebrany , problem jest z wyodrebnieniem lokali...Ale też mi się wydaje że to celowa zagrywka dewelopera ...
Odpowiedz
Podaj namiary e-mail zgadamy się co dalej z tym robić 
Odpowiedz
jacekzinek@googlemail.com
Odpowiedz
"warszawska 96" na sprzedaż, ciekawe ...., ludzie kupili lokale a teraz sprzedają budynek ... ***s://sprzedajemy.pl/budynek-w-stanie-developerskim-typ-hostel-lublin-2-1b8e55-nr60136341
Odpowiedz
Jestem w podobnej sytuacji również czekam na lokal  proszę o jakieś inf tomczykb71@gmail.com
Odpowiedz
ja również proszę o kontakt: pawel.ogorzalek@gmail.com
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...