![]() |
Gratuluję profesjonalizmu sądu.Bałem się ze kolesiostwo weźmie górę a tu sprawiedliwość dla jaśniejsza Pana nastała.
|
![]() |
TAK JEST W KAŻDYM SZPITALU
|
![]() |
Rozumiem zakaz zajmowania stanowisk kierowniczych, ale ograniczenie wykonywania zawodu już nie rozumiem. Przecież nie popełnił żadnego błędu lekarskiego!
|
![]() |
Hehehe doktorek rozporek
|
![]() |
ha ha ha ....
|
![]() |
I to był lekarz co drugi to zbok
|
![]() |
Rozumiem zakaz zajmowania stanowisk kierowniczych, ale ograniczenie wykonywania zawodu już nie rozumiem. Przecież nie popełnił żadnego błędu lekarskiego!Pijany i złapany za jazdę pod wpływem alkoholu sędzia/adwokat/prokurator też nie popełnia "żadnego błędu" w swoim zawodzie i profesji. :D |
![]() |
Antosiowi od dawna się nie podnosi. Był dzieckiem, kiedy nadałem mu ksywę doktorek. Inteligentny, kulturalny, grzeczny, mizerny - na pewno nie gwałciciel.
|
![]() |
Abonamencik RTV, energia elektryczna, ciepła woda lub gaz, czynsz, telefon, internet, telewizja kablowa (itp), higiena osobista, higiena w toalecie, 'miseczka', odzież, napoje, ... , inne środki czystości. Nie ma pieniążków na szczepionki.
Leszek W. Guła , Rzeczpospolita Polska
SEVERAL TREASURES OF THE QUEEN OF MATHEMATICS
|
![]() |
Antosiowi od dawna się nie podnosi. Był dzieckiem, kiedy nadałem mu ksywę doktorek. Inteligentny, kulturalny, grzeczny, mizerny - na pewno nie gwałciciel.Niepozorny ale byk.Zawsze lubił kobietki od młodości.Byc może to tylko molestowanie,bo gdyby było inaczej... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|