![]() |
Ten co naklepał kilkanascie postow o wyrzuceniu prezesa, a pisała to jedna i ta sama osoba niech najpierw podpisze się z imienia i nazwiska bo nie zdziwi mnie jak to osoba z partii politycznej tzw. opozycji w ratuszu, a nie udaje kibica bo nim nie jest i nigdy nie bedzie.
|
![]() |
Tylko że żużlowcy jeżdżą na zapleczu ekstraligi i wygrywają mecz za meczem przy pełnych trybunach. Żużel to sport rodzinny, przychodzą całe rodziny z małymi dziećmi bo wiedzą że nic złego na trybunach się nie wydarzy. To są prawdziwi kibice a nie łby w kapturach. Czwartoligowy Motor to wstyd dla tego miastaŁbem to jesteś od urodzenia. Leć na ten pijacki żużel i ogladaj zachlane mordy bo piwko siki to glowna atrakcja na stadionie, a później pewnie turlasz po ulicy zarzygany. |
![]() |
Szanowna fundacja niech się od Motoru łaskawie odp****li
|
![]() |
***parafiaszarowola.pl
|
![]() |
tylko widzew Łódź. patrzcie jak to się robi ;)
***s://widzew.com/-/16311-to-nowy-rekord-polski-w-liczbie-sprzedanych-karnetow
|
![]() |
Tyle, że Motorem w IV lidze interesuje się więcej kibiców niż piłką ręczną, nożną, koszkówką i wszystkimi innym dyscyplinami uprawianymi w tym mieście (oprócz żużla) razem wziętymi. I to się nie zmieni. Te drużyny też dostają pieniądze. Jasne, że każdy chciałby wiecej ale dopiero tu można zapytac po co? Na SPR, który wygrywa w Polsce, czasem coś wygra za granicą a czasem nie, a pasjonuje się tym 1000 osób? Na Start, gdzie zainteresowanych jest więcej ale i tak do piłki nożnej się nie umywa? "Fenomen" żużla polega na tym, że za nieduże pieniądze możesz kupić zawodników ze światowej czołówki i zrobić wynik. A dlaczego tak jest? Bo prawie nikogo w szerszym ujęcieu to nie interesuje i o Jonssona nie walczy Paryż i Madryt tylko Lublin i Grudządz. Masz pieniądze, kupujesz wynik, nie masz, jedziesz w II lidze albo nie jedziesz. W piłce jest to znacznie bardziej skomplkowane i wie o tym każdy kto się tym interesuje. Kasa w Motorze wcale nie jest taka, że w tej IV lidze jest Motor i długo nic. Nie można nawet powiedzieć, że Motor płaci najwiecej. A nawet jak już kasa jest to sukces nie jest gwarantowany. Tu nie ma tak, ze kupisz nowy silnik i jedziesz. Można się zastanawiać nad trafnościa niektórych posunięć Prezesa Bartnickiego lub trenerów ale negowanie wszystkiego co z Motorem związane świadczy o glupocie albo złej woli. Problem w tym, że w dyskusji o Motorze bieże udział dużo krzykaczy, którzy nie mają o tym sporcie zielonego pojęcia. Piszesz, że na mecz przychodzi garstka kiboli. Otórz nie masz racji. Na mecz przychodzi 2500-4000 ludzi, faceci z dziewczynami, sporo ojców z dziećmi. Nie musisz iśc na trybynę H jeśli nie chcesz. Siądź sobie na F, gdzie ja na przykład chodzę z ojcem i czasem synkiem. Mozesz tam spokojnie obejrzeć mecz w fajnych warunkach. Jesli Cię to w ogóle interesuje bo chyba nie. Wydaje się, że dawno nie byłeś na meczu.widać działanie anty Motor. od dawna widać że nie chodzi o kasę tylko o uderzenie w klub. mi się nie podoba finansowanie piłki ręcznej żużla i koszykówki oraz imprez kulturalnych. niech każdy zainteresowany kupi akcje. to populizm tendencje działanie obliczone na zysk medialny. gdybyśmy zaczęli tak rozmawiać o sporcie w Lublinie to wyszło by że wartość medialną piłki ręcznej i koszykówki jest bliska zeru. nie mówiąc o lekkiej atletyce. pytanie czy finansowanie np w żużlu zawodników nie mieszkających w Lublinie i jadąc co dzień w innym mieście jest zgodne z interesem miastaA mnie się nie podoba finansowanie Motoru, który kopie w IV lidze. Na mecz przychodzi garstka kiboli, frekwencyjna porażka. W porównaniu do żużla to kopacze mogą się schowac. Piłka ręczna jest transmitowana w tv a zespół ma sukcesy na arenie miwdzymiędzynarodowej. Generalnie nie podoba mi się Twój tok rozumowania który jest przeciwko wszystkim najważniejszym i najlepszym klubom z Lublina a wspiera podrzędny klubik który od 4 lat nie może awansować i na który prawie nikt nie przychodzi. Szkoda stadionu na rozgrywanie meczy przez takich słabych zawodników |
![]() |
Zastanawia mnie dlczego ta fundacja kopie dołki pod Motorem a w padnie w nią niejaki pan Jakubik ,pytam po co niech czyta gazety sportowe regionalne gdzie Jagielonia ,Korona dostają od miasta po 2 mil zł i mniejsze miasta ,nie wszyscy chodzą na żużel ,koszykówke czy piłke ręczną lub do teatru .Zadaje pytanie dlaczego w żadnym mieście fundacja kto to z czyich składek jedyna Lubelska kopie piłkarzy Motoru czyli klub ,gdzie jak Polska długa i szeroka wiedzą że MOTOR to klub z Lublina
|
![]() |
Bravo Fundacja Wolnosci ale temu baranowi odpowiedzieliscie a i wara od publicznych pieniedzy dla zawodowych kopaczy.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|