![]() |
No i jak tam wyborcy - zadowoleni? Głupich nie sieją ;)
|
![]() |
No i jak tam wyborcy - zadowoleni? Głupich nie sieją ;)Ciebie jednak zasiali |
![]() |
Władza nawet zmarłym robi dobrą zmianę.
|
![]() |
Nie rozumiem dlaczego pochówek w urnie jest droższy niezależnie lokalizacji grobu
|
![]() |
Żuk sprawia , że chce się żyć!!!
|
![]() |
Co jeszcze podrożeje? Może zamiast ciągle wyliczać napisać, że wszystko, bo to dobra zmiana.
|
![]() |
Dziękujemy Panie Prezydencie.
|
![]() |
Aż się chce zanucić "W piwnicy mnie pochowajcie, W piwnicy mi kopcie grób..."
|
![]() |
Już nakazałem mojej żonie aby po mojej śmierci wyrzuciła mnie przed blok i nie przyznawała się do mnie. Niech mnie miasto pochowa na swój koszt.
|
![]() |
to lekka POdwyżka bo prezes LPGK musi mieć kasę a POwiększone wynagrodzenia w 2019 roku
|
![]() |
To Dojna Zmiana
Wszystko drożeje , umieranie też kosztuje
|
![]() |
Jeśli konieczne sa podwyżki, to sa, dlaczego niby miasto ma dokładać, jesli brakuje trzeba podnieść"czynsz"
|
![]() |
Dlaczego na dzieci jest ulga??
|
![]() |
"Dobra zmiana" do grobowej deski kasę łupi!!!!
|
![]() |
1 emeryturka za pochówek, no niestety, trzeba płacić
|
![]() |
wszystko drożeje przez ta dobrą pisowska zmianę
|
![]() |
Taniej będzie pochować się w innej miejscowości...
|
![]() |
skoro budżet się nie spina to kolejnym krokiem jest podniesienie stawek, innego wyjścia miasto nie ma, i tak kilka lat widać dokładali do cmentarza
|
![]() |
Miasto zamiast zachęcać ludzi do pochówku w urunie i generalnie zachęcać do tego typu grzebania ludzkich szczątek, to jeszcze dodatkowo podnosi juz spore stawki, za pochówek w urnie. A tak z innej bajki jak długo miasto ma zamiar zwlekać z oświetleniem alejek na Majdanku na najnowszej części Majdanka w bardzo bliskim sąsiedztwie dzielnicy Dziesiąta? to raz, a dwa kiedy ma zamiar położyć asfalt na tych alejkach, żeby ludzie odwiedzający groby swoich bliskich, nie musieli brodzić jak żuraw czy czapla w wodzie i błocie?
|
![]() |
A może by miasto wygospodarowało gdzieś na obrzeżu kawałek miejsca na głęboki dół gdzie można by za free wrzucać truchła w papierowych workach. Posypać wapnem, trochę ziemi - oszczędnie i ekologicznie.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|