![]() |
Dodajesz trzy zera i mordeczka przestaje być szczera
|
![]() |
Te ten biznezmen który jest na czarnej liście lubelskich pracodawców, nie płaci pracownikom i zwalnia bez powodu.
|
![]() |
Kurde za taka kase to bym sypnął kolegów.... szkoda że nie wiem kto to zrobił ale takiej nagrody za wskazanie sprawcy to jeszcze nie widziałem na Lubelszczyźnie.... ale kto bogatemu zabroni...złapac dziadów...chociaż może bym sie z kolegami ustawił tak że ich wsypie a kasa sie podzielimy- to sie naprawde opłaca :D
|
![]() |
Ale z drugiej strony tak-czemu nie wezwał jakiejś ochorny do tego ? Skoro towar odsłonięty a mieszkamy w takim dzikim kraju jak Polska to wiadomo że nawet przez te 4 godziny ktoś mógł coś zrobić i sie stało
|
![]() |
Czemu ta ciężarówka sie zapalila? Ile ważył ten wagon? Co za bzdury ten cwaniak opowiada?
|
![]() |
Przygotowano pod to miejsce a nie umożliwiono akt wandalizmu. Kumasz różnicę? Czy tylko lewą stronę odróżniasz?
|
![]() |
Ciekawe co z kierowca ktory zareagowal prawidlowo tzn.zadzwonil po straz i dopiero jak byla sie zatrzymal a wlasciciel tej firmy ma teraz do niego pretensje chociaz zglaszal awarie naczepy do szefa a ten kazal mu dojechac na baze .!!!!
|
![]() |
Brawo i myślę, że inni pójdą tą drogą i sami będziemy dbali o swoje. Na policję nie ma co liczyć, gdyż jak im się nie wskaże sprawcy to sami raczej nie znajdą - są strasznie leniwi i niekompetentni. Co nie znaczy, że należy na policje zgłaszać wszystkie takie przypadki psując im statystyki.
|
![]() |
Obawiam się że nie dostaniesz tych 50 tyś. Wagon po opaleniu i tak był do renowacji. Właściciel teraz szuka jelenia. Sprytny adwokat i nici z odszkodowania za graffiti. Stan techniczny naczepy (blokada hamulca lub zatarte łożysko) jest przyczyną. A taka ściema że ich nie było tylko 4 godziny.
|
![]() |
ali jaja
|
![]() |
"I to oni będą płacić te nagrody, albo ich rodzice"
czyli dajecie nam do zrozumienia ze nawet jeżeli ktoś wyjawisprawców to o nagrode ma się zgłaszać do rodziców albo do nich a nie dostanie jej od właścicieli firmy ? ;)
|
![]() |
Właściciel firmy to chyba idiota.
Jak może obiecywać nagrodę której nie ma.
Według jego słów to dopiero gdy wygra sprawę Sąd wymierzy karę sprawcom i oni będą mieli wypłacić nagrodę. To bardzo idiotyczne myślenie. Nagrodę ma wyłożyć właściciel , zapłacić donosicielowi. Kara dla wandali powinna być jak najbardziej ale to Sąd ma ją wymierzyć. Nie może być sytuacji że właściciel firmy od razu wyznacza karę (może być i większa niż 50 000 zł), ale jak będzie mniejsza to co powie donosicielowi, przepraszam, ale nie dam ci nagrody bo Sąd mi jej nie przyznał. Nagroda dla donosiciela to jedno a kara to drugie i tyle.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|