![]() |
Po co to takich łapać ,ubić na miejscu śmiecia
|
![]() |
Gratulacje dla Policji.
Oby tak dalej Panowie.
|
![]() |
Z tej wypowiedzi wnioskuję że pisze to katolik który często bywa w kościele tylko po co tam chodzi skoro ma takie poglądy?? Jeżeli powinno się "ubijać" złodzieja to co powinno się robić z osobami które mają takie mordercze poglądy? a może najlepiej wszystkich ubić i będzie spokój? To zadziwiające że ogólnie pochwala się "ubicia" a tępi drobnych złodziejaszków ;)No ale czego się można spodziewać po prostakach piszących takie bzdury;) Wieś powinno się edukować pod względem uczuć do zwierząt zamiast na siłę wciskać chamom literaturę, Od dziecka widzą jak ubija się świnie i myślą później że tak można i z ludźmi robić. |
![]() |
Lubelscy złodzieje to zwykle smiecie i frajerzy....
|
![]() |
Nie wiem skad macie takie informacje, ale ktos kto pisal ten artukuł wyssał z kosmosu fakty, połowa rzeczy nie zgadza sie z opisem, pozatym kolega nie odzyskał iPoda do tej pory. Wiec prosze nie wypisujcie bzdur o których pojęcia nie macie. Redaktorowi owej informacji gratuluje bujnnej wyobraźni ale może pora skończyć z dopalaczami....
|
![]() |
Te dwa śmiecie powinny być odsunięte minimum na 5-7 lat ze społeczeństwa.
W przeciwnym razie następnym razem napadną, pobiją i okradną mnie, ciebie, matkę, ojca, każdego .... społeczeństwo.
Każdy kto broni tych bydlaków jest dewiantem.
|
![]() |
To dopiero łosie!!! Jak to czytam to ręce opadają..... gratulacje dla policji!
|
![]() |
nie odzyskal i pota bo go ze kumplamy przepili, za komuny to robota byla tera to pozostalo tylko szarpanie naiwniakuw,, komuno wruc..
|
![]() |
to tylko dla tego że pracy nie ma
|
![]() |
ja to bym takim ręce poućinał wiecej by nikogo nie zaczepiali
|
![]() |
praca jest tylko robić nie ma komu...
|
![]() |
NIENALEZY OCENIAC TAKICH LUDZI Z GÓRY ... JEZELI MLODZI LUDZIE POSUWAJA SIE DO TAKICH CZYNÓW TO CHYBA JEST COS NIE TAK ...WARTO SIE ZASTANOWIC DLACZEGO TAK SIE DZIEJE ... I PROSZE NIE OBRARZAC TYCH LUDZI ...BO TAK NAPRAWDE NIE WIECIE DLACZEGO TO ZROBILI... CHODZ ZROBILI ZLE NIE NALEZY ICH OD RAZU WYZYWAC...KAZDY CZLOWIK MA PRAWO NA DRUGO SZANSE I NIE WIERZE ZE CHODZ JEDEN Z WAS KTO TU PISAL NIGNY NIE ZROBIL CZEGOŚ ZLEGO ....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|