![]() |
A skąd ksiądz Natanek wie, że coś słychać z piekła, czyżby tam bywał na kontroli?
|
![]() |
Pewnie ma dobre układy z Szatanem... |
![]() |
Inaczej być nie może, konfidenci inaczej zwani TW powinni kończyć w piekle. Bo jaka to byłaby sprawiedliwość gdyby ks. Jerzy Popiełuszko i Życimski trafili w to samo miejsce ?.
|
![]() |
Godzinne kazanie?!
|
![]() |
Dlaczego w cywilizowanym kraju zezwala się na publiczne wystąpienia ludziom opętanym ?? Czy to nie powinno być karalne? ten Natanek i wielu mu podobnych manipulują umysłami ludzi skrzywiając ich światopogląd co przekłada się później na nienawiść do żydów mongołów czy innych masonów a ponoć według tej religii wszyscy jesteśmy braćmi Istna paranoja! za kradzież bułki można skończyć w więzieniu i być wyrzutkiem społeczeństwa a za nawoływanie do nienawiści ogólnie jest się szanowanym i jeszcze po rękach będą całować
|
![]() |
jak są mało inteligentni to się dają. Zwykły tłum. |
![]() |
Wracaj do książek tumenie, bo nawet nazwiska nie potrafisz poprawnie przepisać... |
![]() |
Nadmiar wiedzy albo prowadzi do geniuszu,albo szaleństwa.POZNACIE ICH PO OWOCACH-bedą siali miłość lub nienawiść!A kim jest ks.Natanek?Poza oczywiście tytułem naukowym dr hab............!!!
|
![]() |
Dlaczego w cywilizowanym świecie pozwala się na wystąpienia politykom, którzy manipuluja ludźmi? Dlaczego w cywilizowanym świecie pozwala się na oglądanie tv, która manipuluje ludźmi? Czy to nie powinno być karalne? Czy głupota majacych problemy z myśleniem, tez nie powinna być karalna? Czy samodzielne myślenie , tez nie powinno być karalne? Przeczytałeś chociaż to, co napisałeś? Chyba nie. Przedruk za przedrukiem. Kurierek przedrukowuje za onetem, dzienniczek za kurierkiem. |
![]() |
Ale będą jaja gdy ksiądz Natanek rozbuduje swoje imperium. Wiadomo, że jak Rydzyk lubi media, internet i lubi być w centrum uwagi Kiedy już wystartuje na poważnie z TV, Radyjem rydzyk będzie chciał zniszczyć konkurencję. Zwłaszcza, że politycznie też się różnią: Rydzyk wspiera PiS a Natanek wszystkie sejmowe partie włącznie z pisem nazywa masonerią. Będzie magiczny pojedynek tytanów. Jak zaczną wam śmigać nad głowami fireballe to wiedzcie że coś się dzieje...
|
![]() |
następny jebnięty rydzol.
|
![]() |
-Biskupi powinni wziąć też pod uwagę fakt ,że to przede wszystkim ich działalność ostatnimi czasy może doprowadzić do rozbicia kościoła w Polsce.Weźmy chociażby ostatnie uczestnictwo bpa Cisły w Jedwabnem które było niczym innym jak wsparciem dla żydowskiej hucpy .
-Nie wiem w jakim stanie psychicznym jest ksiądz Natanek bo go nie badałem i tego nie zrobię ponieważ nie jestem jestem specjalistą w dziedzinie psychiatrii -jak co niektórzy z kręgów Życińskiego.Takiej buty i pychy jaka dominowała za tego biskupa dawno nie dawało się odzczuć w Lubelskiej Diecezji-kompletny brak pokory ,a to nie przystoi duchownemu stanowi.
|
![]() |
A SWOJA DROGA ZYCINSKI BYL WYJATKOWO NIE LUBIANY PRZEZ ZWYKLYCH LUDZI. TAK NIE LUBIANEGO BISKUPA LUBELSZCZYZNA JESZCZE NIE MIALA.
|
![]() |
Nie martw się o nich oni dojdą do porozumienia a wtedy ty nadal będziesz musiał chować pejsy pod myckę. |
![]() |
To dobrze,że ludzie z takim słownictwem jak twoje są adwersarzami o.Rydzyka. Gratuluję - z czystym sumieniem możesz dołączyć do sympatyków Niesiołowskiego.Może Bronek udekoruje twoją pierś jakimś odrodzonym po Bierucie odznaczeniem. |
![]() |
KŁAMIESZ dżosef. Twoje miejsce piekle. Na mszach życińskiego katedra zawsze była pełna. No ale ty tego nie wiesz, bo nie chodzisz do kościoła. |
![]() |
Ostatnio edytowany 21 lipca 2011 r. o 13:30
|
![]() |
Dobre i nie pozbawione racji.Chrystusowi też po tym jak oddał ducha przebili bok dzidą
więc czemu się obrażają kiedy podobny los spotyka ich brata Józefa ?("jam brat wasz,Józef")
|
![]() |
Ja ci mówię ty zostadniesz doktorem Honoris Causa z poręczenia Niesiołowskiego- Kik i Wałęsa powinni poprzeć twoją kandydaturę. |
![]() |
Owszem była pełna ,bo w Lublinie kto nie czytał GWnianej gazety i nie uczestniczył w mszach z udziałem Życińskiego to nie mógł liczyć na awans.Stąd te "tłumy". Prawda wyszła na jaw podczas ceremonii pogrzebowej gdzie miało być 80 tysięcy ludzi a tu nawet z Bronkiem i jego świtą,z orszakami klakierów, gapiów i trębaczami nie wiem czy było 8 tysięcy. Więc to słowo "KŁAMIESZ" może napisz małymi literkami i z pytajnikiem. |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|