![]() |
Zgadzam sie z tym. grupy sa przepelnione nawet do 12 osob na torze
|
![]() |
Zgadzam sie z tym. grupy sa przepelnione nawet do 12 osob na torze
|
![]() |
Jedna pani instruktorka prowadzi dwa tory uczniów jednocześnie. Dziwne...
|
![]() |
Ja mogę polecić instruktorów ze szkoły pływania w Lublinie akademia-pływania.pl - nauka pływania mają super podejście do dzieci i można czuć się naprawdę bezpiecznie. Udzielają potrzebnych wskazówek i bardzo ciekawie prowadzą zajęcia
|
![]() |
sprawdz sobie proswimming ja jestem zadowolona z kadry, godzin i jakosci basenu
|
![]() |
polecam szkołę pływania pływak :-) miła atmosfera, bez tłoku na torach. indywidualne i grupowe zajęcia... ***plywaklublin.pl
|
![]() |
Witamy!
Tu Szkoła Pływania Delfin - właśnie przeczytaliśmy rożne opinie o naszej pracy , a że "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi" pragniemy gorąco przeprosić osoby urażone naszym furiactwem ☺️ A wynika ono głownie jesli juz to z chęci jak najlepszego wykonywania pracy a nie z ludzkiej złośliwości , choć sytuacji takich nie pamiętamy to jednak przepraszamy
|
![]() |
Witamy!
Tu Szkoła Pływania Delfin - właśnie przeczytaliśmy rożne opinie o naszej pracy , a że "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi" pragniemy gorąco przeprosić osoby urażone naszym furiactwem ☺️ A wynika ono głownie jesli juz to z chęci jak najlepszego wykonywania pracy a nie z ludzkiej złośliwości , choć sytuacji takich nie pamiętamy to jednak przepraszamy
|
![]() |
witam,
zobaczcie tutaj - szkoła wodnik bierze udział w pomocy nadii i magdzie i za 10zł w loterii można wygrać semestralny kurs pływania - za 10zł możecie mieć kurs wart 350zł. wejdźcie poniżej:
***s://***facebook.com/groups/301026637015491/permalink/341322969652524/
dziekuje i pozdrawiam,
piotrek
|
![]() |
witam,
zobaczcie tutaj - szkoła wodnik bierze udział w pomocy nadii i magdzie i za 10zł w loterii można wygrać semestralny kurs pływania - za 10zł możecie mieć kurs wart 350zł. wejdźcie poniżej:
***facebook.com/groups/301026637015491/permalink/341322969652524/
|
![]() |
Hej,
ważne, że potraficie wykazać się zrozumieniem, za to dla Was duże BRAWO.
Czy dacie radę udostępnić na poczet loterii, tak jak szkoła WODNIK jakąś naukę pływania?
facebook.com/groups/301026637015491/permalink/341322969652524/
|
![]() |
Szkoła Pływania Delfin bardzo czesto i bardzo chętnie bierze udział w tego typu akcjach Dosłownie kilka dni temu przekazaliśmy 1500 zł dziewczynce chorej na raka , chętnie pomożemy i teraz . Prosimy o kontakt 606 98 58 22
|
![]() |
Kobieto ogarnij sie! Ty sie chcesz uczyc plywac czy szukasz ekskluzywnego spa z przystojnym ratownikiem, ktory cie bedzie adorował?
|
![]() |
Wystarczy ci kawałek strzeżonej plaży. Ja uczyłem się jakies 2 msc. i teraz na lajcie smigam po jeziorze ^^ oczywiscie z głową bo olimpijczykiem nie jestem ^^ jednak nie przeszkadza mi to w wypływaniu po piłkę którą zniosły fale. Najtrudniej było się przełamać :-) lęk przed utonięciem jest śmieszny :-D ale jak utrudnia życie :-( jak traciłem grunt pod nogami to zaraz wpadałem w panike :-D dlatego szukałem jakiś porad w internecie i powiem ci że znalazłem całkiem fajną strone gidzie były ciekawe wskazówki dla żułtodziobów takich jak ja :-D Trzymaj: ***s://***naukaplywania.org/ Polecam poczytać ^^ Powodzenia!
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|