![]() |
No,no ,no ilu was? Chodźcie szybko wkoło ,będzie was więcej ( i wesoło). No dobra pochodziliście ? Za rogiem wypłata po 20 zł na łebka. Nie będzie jednak wypłaty - skarbnik skitrał monety.
|
![]() |
najśmieszniejsze jest to, że demonstrujący widzą co robi PiS, ale nadal uparcie uważają go za prawicę :D
|
![]() |
Jestem już w tym wieku, że mogę pozwolić sobie na "dobre rady" i dlatego mówię/piszę Wam, abyście postarali się szybko ukończyć dobre studia i wyjeżdżali za granicę! Obaj moi synowie (bliźniacy) jeszcze "boksowali" się ze stażem w 4 SPSK, a już mieli promesy zatrudnienia w dobrym kanadyjskim szpitalu. Radzę Wam wybrać podobną drogę! Szkoda życia na oczekiwanie zmiany mentalności naszego narodu! Oboje z małżonką jesteśmy już pozbawieni szansy zrobienia kariery w innym kraju pomimo znajomości języka oraz niebanalnego doświadczenia w naszej profesji!
|
![]() |
Zdjęcie 1: - czy ten gościu z irokezem to może użytkownik Zgredek Edek, który w sieci jest lewacką bojówką, która mnie prześladuje pod każdym niemal artykułem na Dzienniku Wschodnim? Nie zdziwiłbym się, ale to tylko spekulacje, szczęśliwie jest tylko garstka takich na całe miasto, lewica to tylko LGBTQ+, geje, lesbijki i feministek od groma. Zdjęcie 3: "Sex is cool but have you ever fucked the system?" - tłumacząc: "Sex jest cool ale czy kiedykolwiek rżnąłeś/rżnęłaś system?" - lewa strona pokazuje tutaj swoje prawdziwe oblicze - tyle gada o miłości a się okazuje, że tylko seks im w głowie, miłość sama w sobie to czyste uczucie, budowanie zaufania, zdrowej relacji ze sobą, trzymanie się za ręce, przytulanie, dawanie buziaka na powitanie czy pożegnanie - w tym nic złego nie ma. Lewej stronie tylko i wyłącznie wszystko kojarzy się z seksem i zapewne nie zawsze tradycyjnym ale także z takimi przypadkami na samogłoskę "o" czy samogłoskę "a". A tak w ogóle systemu nie da się rżnąć, niestety ale system rżnie nas i to niezależnie od tego jaka strona polityczna rządzi - jedni łagodniej inni mocniej zapinają w zadek, no ale cóż... jak w reklamie pewnych środków na potencje "lepszy seks to lepsze życie" - politycy w naszym kraju wiedzą to najlepiej, bo to jak przez lata biednych Polaków od tyłu ładowali to przechodzi ludzkie pojęcie, oczywiście w przenośni a nie w znaczeniu dosłownym. Zdjęcie 3: "W celach odmowy serdeczny palec mam środkowy" - palec serdeczny to ten, który jest pomiędzy palcem środkowym a małym, więc to hasło jest do niczego. Zdjęcie 4: "W**ierdalać z Winą+" i do tego jest słynne "***** ***" - to doskonale obrazuje tzw. mowę miłości środowisk lewicowych, nic bardziej odkrywczego, hasełko dla samego hasełka i nic poza tym, poza tym, że zawiera wulgarną ekspresyjność. Zdjęcie 5: "Proszę W**ierdalać" - dokładnie to samo, tylko tutaj jedno drugiemu przeczy - z jednej strony mamy grzecznościowy zwrot "proszę" a z drugiej strony wulgaryzm "w**ierdalać".
|
![]() |
czy ten gościu z irokezem to może użytkownik Zgredek Edek, który w sieci jest lewacką bojówką, która mnie prześladujeOfiara się znalazła. Ofiara losu, pękniętej prezerwatywy, a nie prześladowań, buhahahahahahahaha. Nie zaczepiaj, nie prowokuj, nie ubliżaj, chamska gnido chora na główkę - sam nie będziesz wyzywany. Jednego forum Ci mało, jeszcze na innych smarujesz te brednie, ubliżasz ludziom?Nawiedzony psycholu? Walnij sobie baranka, z rozpędu, w najbliższy mur. Psychiatra pytał o Ciebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj |
![]() |
@ Zgredek Edek: "Ofiara się znalazła. Ofiara losu, pękniętej prezerwatywy, a nie prześladowań, buhahahahahahahaha." - Wszyscy wiedzą, że mówisz o sobie i nic tego nie zmieni, sam prześladujesz innych tak w ogóle, w szczególności upatrzyłeś sobie mnie i szczęśliwie tylko w internecie, bo strach pomyśleć do czego byłbyś zdolny z zawiści i podłości. "Nie zaczepiaj, nie prowokuj, nie ubliżaj, chamska gnido chora na główkę - sam nie będziesz wyzywany." - Nie będę wyzywany? Dobre sobie, robisz to niezależnie od artykułu, którego bym nie skomentował, sam w cholerę często pod artykułami zaczepiasz, prowokujesz i ubliżasz( innym może mniej ale po mnie jeździsz jak po nikim innym) i jeszcze tutaj swoją mową miłości mnie uraczyłeś "chamska gnido" - ale czego bym się mógł innego spodziewać po antifiarzu, wyborcy skrajnie lewicowej partii Razem. "Jednego forum Ci mało, jeszcze na innych smarujesz te brednie," - i kto to mówi? ktoś kto ciągle wstawia swoje durne rymowanki-wklejki, gdzie tylko widzi mój nowy komentarz pod jakimkolwiek artykułem i próbuje mi( nieudolnie) zaszkodzić. "ubliżasz ludziom?" - jak na razie to ty ubliżasz i ubliżałeś mi i przedstawiciele tobie podobnych poglądów potrafią życzyć innym śmierci, kalectwa, wyzywać, poniżać - cała brutalna prawda, spójrz na siebie co sam wyprawiasz. "Nawiedzony psycholu?" - sam jesteś psychol nawiedzony, tylko tego w sobie nie widzisz, bardziej pasuje określenie mentalny terrorysta - nikt takich nie lubi. "Walnij sobie baranka, z rozpędu, w najbliższy mur." - Nie potrzebuje, nie chcę i nie zamierzam ale ty mógłbyś tak uczynić to byś wreszcie dał mi spokój i nie przyczepiał się do mnie do każdego artykułu przeze mnie komentowanego. "Psychiatra pytał o Ciebie." - a ty kiedy byłeś ostatnio u psychiatry? może już czas najwyższy się wybrać to byś czegoś ciekawego dowiedział się o swojej toksycznej osobowości.
|
![]() |
Dokładnie tak, ofiaro pękniętej gumki. Psychiatra pytał o Ciebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywajWszyscy wiedzą, że mówisz o sobie i nic tego nie zmieni |
![]() |
Wolność słowa, wolność wypowiedzi, tolerancja...i wiele, wiele innych nic nie wartych sloganów w ustach zakłamanych lewaków. WIARYGODNOŚĆ = 0Dokładnie tak, ofiaro pękniętej gumki. Psychiatra pytał o Ciebie. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywajWszyscy wiedzą, że mówisz o sobie i nic tego nie zmieni |
![]() |
Buhahahahaha.Zmień lekarza. Ten Cię okłamuje. I lecz się na nogi, prawoskrętny gumofilcuWolność słowa, wolność wypowiedzi, tolerancja...i wiele, wiele innych nic nie wartych sloganów w ustach zakłamanych lewaków. WIARYGODNOŚĆ = 0 |
![]() |
Jak ci "myślący cipkami" po kilkunastu latach zobaczą swoje zdjęcia, to czy będzie im chociaż przykro?
|
![]() |
@ Zgredek Edek: Czyli zatem tylko potwierdzasz fakt, że mówiłeś o sobie, dobrze wiedzieć. "Dokładnie tak, ofiaro pękniętej gumki." - przepraszam, że to powiem ale szkoda, że cię nie wyskrobano, może byłby wówczas jakiś pożytek z twojej absencji, nie szkodziłbyś swoją nienawiścią, podłością, zawiścią i zawziętością normalnym ludziom dzikusie, pojedź może gdzieś do jakiegoś kraju innego i dokonaj na sobie eutanazji jak nie masz co robić ze swoim życiem jak tylko hejtować albo nie nie musisz - niech cię zaszczepią, zrobisz za królika doświadczalnego, pocierpisz trochę od eksperymentalnej szczepionki to się pokory od życia nauczysz( komu jak komu ale tobie najwidoczniej to by się po stokroć przydało), dałbym ci chętnie moją dawkę z miłą chęcią(nie musiałbyś dziękować), ryzyk-fizyk jak to powiadają, może zostaniesz bezpłodny, może doświadczysz paraliżu albo choroby nowotworowej a wtedy może doznasz katharsis i całkowicie zmienisz swoje postępowanie w życiu - szczepionka na koronkę to rosyjska ruletka, widzisz kiedyś wyrywano ludziom paznokcie, w innych dziejach rażono prądem, wymyślano różne tortury i katusze, dzisiaj są bardziej humanitarne czasy - można komuś zafundować kalectwo poprzez źle spreparowaną, nieprzebadaną szczepionkę, o wątpliwym składzie, niepokojących i niepożądanych substancjach czy właściwościach. "Psychiatra pytał o Ciebie." - O ciebie nieustannie pyta i zawsze się martwi, że choroba nienawiści tylko postępuje, nie ma remisji, nie ma cofki, słabo rokujesz.
|
![]() |
przepraszam, że to powiem ale szkoda, że cię nie wyskrobanoBuhahahaha. Sam się poskrob po świńskim ryju. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj |
![]() |
@ Zgredek Edek: "Buhahahaha. Sam się poskrob po świńskim ryju." - ja mam twarz, ale jak ty masz świński ryj to pozostaje tylko współczuć, nie dość, że charakterek masz jaki masz, to jeszcze taką facjatę to nie ma czego zazdrościć, oj nie ma.
|
![]() |
to jeszcze taką facjatę to nie ma czego zazdrościć, oj nie maBuhahahaha. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi - ale może najpierw umyj... |
![]() |
Nie wiem, co to jest "prawoskrętny gumofilc", ale mi się podoba, bo ładnie brzmi. Jeśli jednak to miało by być obraźliwe, to powiem, że każda obelga od ubowskiego zgreda jest dla mnie komplementem:) Im bardziej brniesz w chamstwo, tym większą mam satysfakcję, bo to dowód, że dobrze cię oceniam. A co do nóg: śmierdzisz.Buhahahahaha.Zmień lekarza. Ten Cię okłamuje. I lecz się na nogi, prawoskrętny gumofilcuWolność słowa, wolność wypowiedzi, tolerancja...i wiele, wiele innych nic nie wartych sloganów w ustach zakłamanych lewaków. WIARYGODNOŚĆ = 0 |
![]() |
Buhahahahaha.Zmień lekarza. Ten Cię okłamuje. I lecz się na nogi, prawoskrętny gumofilcu
|
![]() |
Buhahahahaha.Zmień lekarza. Ten Cię okłamuje. I lecz się na nogi, prawoskrętny gumofilcuCoraz bardziej cię lubię:) Pisz, kochany, pisz jak najwięcej :) |
![]() |
Pisz, kochany, pisz jak najwięcej :)Buhahahahaha.Zmień lekarza. Ten Cię okłamuje. I lecz się na nogi |
![]() |
Jak ci "myślący cipkami" po kilkunastu latach zobaczą swoje zdjęcia, to czy będzie im chociaż przykro?Skoro ty od tylu lat dajesz radę z dudą zamiast twarzy i nie obsrywasz się za każdym razem kiedy przechodzisz obok lustra, każda inna osoba ma o wiele większe szanse. XD |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.