![]() |
100% chorobowego? A dlaczego nie 120%?
|
![]() |
Jest tyle miejscpracy w Biedronce i Lidlu za 2500zl bez narazania sie. Wiec na Co Ku...wa czekacie?
|
![]() |
Może najpierw zlikwidować krótki staż emerytalny, zwłaszcza strażacy. Ten staż jest formą zapłaty za pracę. Zamiast krótkiego stażu podwyżka zarobków zależnie od przepracowanych lat, jak się nadaje to niech pracuje i zarabia więcej, po co szkolić nowych z których większość zrezygnuje - lepiej dopłacić za wysługę lat.
|
![]() |
'' Niewielu chce narażać zdrowie i życie za 2 tys. zł. '' -ja chętnie ponarażam.przecież dostać tam robotę bez pleców jest wręcz nie możliwe.
|
![]() |
jak jesteś inwalidą umysłowym to tobie plecy nie pomogą
|
![]() |
a z jakiej racji Ty strażniku masz mieć 100% płacy na chorobowym? W czym jesteś lepszy np od spawacza?
|
![]() |
KTO IM KAZAŁ ZATRUDNIAĆ SIĘ W MSWiA ?. JAK SIĘ NIE PODOBA PRACA TO ZAPRASZAM DO PRODUKCJI.
|
![]() |
Nie obrażaj Biedronki natomiast ludzie którzy pracują w służbach mundurowych na pewno poświęcają swoje życie niż ty który dokonałeś tego wpisu i ich obrażasz ą ty gdzie pracujesz może pod budką z piwem
|
![]() |
Brawo oni:) skoro taki dobrobyt u nas w PL jak to w TVP głoszą, to nie powinno być z tym problemu
|
![]() |
...."Nie obrażaj Biedronki natomiast ludzie którzy pracują w służbach mundurowych na pewno poświęcają swoje życie niż ty który dokonałeś tego wpisu i ich obrażasz ą ty gdzie pracujesz może pod budką z piwem"...... - Napisał pracownik służb mundurowych będąc na służbie. Biedronka i Lidl zaprasza do pracy, dają 2500zł plus ekstra bonus - nie narażasz sie. Panie i Panowie ze służb na co k...rwa czekacie ? Jest praca dla was.
|
![]() |
Wbijanie pieczątek w paszporty to narażanie życia, kimanie na dyżurce to narażanie zdrowia? Ledwie niepełnosprawni się wyprowadzili z sejmu już się następni szykują.
|
![]() |
próbowałem się dostać niemal do każdej z tych służb - niestety za każdym razem o dziwo okazywało się, że jest więcej chętnych niż miejsc... jak się to ma do tego co pierniczą ci związkowcy?
|
![]() |
W sluzbach placa na chorobowym wynosi tyle samo co w pracy cywilnej czyli 80%. Jezeli nie wiesz to sie nie wypowiadaj.
|
![]() |
do gość, żeby miał kto ci *** ratować jak będziesz ty lub ktoś z twojej rodziny o nią wołac!!!
|
![]() |
Już wam psy pisowskie nie wystarcza sam fakt szczekania na ich komendę, wycinania konfetti, jazda w husarskich skrzydłach ? W stosunku do pisu wierni , do obywateli bierni. Podwyżki dopiero jak policja będzie polska a nie szaleńców.
|
![]() |
Mundurówki i 13? Dwie dodatkowe Pensje!
|
![]() |
Jestem strażakiem. Zarabiam grosze. Od kilku lat odwiedzam psychiatrę. Śnią mi sie dzieci które wyciagalem z rozbitych samochodów. Ludzie którzy umierali przez ludzi którzy zamiast im pomóc. Bo po co im pomagać skoro od tego jest straż pożarna. Lepiej robić zdjęcia. Nie obrazajcie służb mundurowych. Ludzi którzy poświęcają swoje życie dla was. Jak macie odwagę zapraszam.
|
![]() |
A jeszcze jedno skoro policja jest zła to po co po nią dzwonicie. Sąsiad za głośny sami uspokajajcie. Mam w rodzinie funkcjonariusza sw, po 12 latach wrak czlowieka, znewicowany, do tego rodzina mu się sypie, już nie raz słyszał gdzie jego dzieci do szkoły chodzą i gdzie żona pracuję. Boji się chodzić na spacery z rodziną bo go obcy ludzie wzywają. Chcecie mieć tak dobrze jak on zapraszam do sw. Pan spawacz niepracuje w soboty , niedziele i święta i nie musi być dyspozycyjny 24 godziny na dobę w swoim czasie wolnym od służby.
|
![]() |
Powiedz kto cię spłodził to cię pomszczė.
|
![]() |
człowiek który jeździ na wózku inwalidzkim. podczas akcji gaśniczej przygniut to strop
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|