![]() |
miałem nadzieję, że Palikot zrobi jakąś sensowną liberalną partię, której w Polsce brakuje, Niestety - jego "Ruch" to niekoncząca się żenada z jego nazwiskiem na czele;
Szkoda..
|
![]() |
Brawo !!
Ja nie jestem nacjonalistą ani innym -stą ale ... wreszcie zaczniemy powoli prostować ścieżki historii !! Szwedzi w XVII w. bralii wszystko co im w ręce wpadło od książek po całe fasady domów ...Już czas abyśmy przestali być ofiarami Europy. Wszyscy mówią głośno o przeszłości to MY też możemy !!!! Bravo ten PAN !!...
|
![]() |
Brawo !!
Ja nie jestem nacjonalistą ani innym -stą ale ... wreszcie zaczniemy powoli prostować ścieżki historii !! Szwedzi w XVII w. bralii wszystko co im w ręce wpadło od książek po całe fasady domów ...Już czas abyśmy przestali być ofiarami Europy. Wszyscy mówią głośno o przeszłości to MY też możemy !!!! Bravo ten PAN !!...
|
![]() |
słusznie słusznie, też jestem za tym żeby zagrabione zwracać - np mienie pożydowskie zagrabione przez polskich sąsiadów
|
![]() |
To ciekawe,mistrze swiata w kradziezy nazywaja Szwedow zlodziejami. Kiedy Polacy oddaja Niemcom samochody. inne maszyny for start
|
![]() |
Co on może sensownego jeszcze zrobić,chyba promocję nowych kondonów z rapciami, na rynku w Lublinie. |
![]() |
JUDE ???? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|