![]() |
NIE ROBIŁEM ZAKUPÓW W NIEDZIELĘ ,NIE ROBIĘ,NIE BĘDĘ ROBIŁ. CZAS DLA RODZINY.
|
![]() |
NIE ROBIŁEM ZAKUPÓW W NIEDZIELĘ ,NIE ROBIĘ,NIE BĘDĘ ROBIŁ. CZAS DLA RODZINY.Będąc księdzem musisz trzy msze odprawić i jeszcze dzieci odwiedzić,to nic dziwnego ze Ci czasu na zakupy braknie. |
![]() |
Zakaz handlu w niedziele, potem w soboty, zakaz używania pezewatyw nie poświęconych i bez perforacji, zakaz noszenia majtek koronkowych, TVP PiS - to wszysto dla waszego dobra.
|
![]() |
to można dziś kupować? ooo!! dzięki ci wielki kwaczorze za twoją szczodrość!!!
|
![]() |
NIE ROBIŁEM ZAKUPÓW W NIEDZIELĘ ,NIE ROBIĘ,NIE BĘDĘ ROBIŁ. CZAS DLA RODZINY.może cie kiedyś z wariatkowa wypuszczą ? miej wiare,nic nie trwa wiecznie ,zakaz zakupów tez ,byle do wyborów |
![]() |
Czas dla rodziny tylko w niedzielę? Smutne to.
|
![]() |
Lewactwo wypowiada się językiem miłości, oczywiście z poszanowaniem tolerancji. A przecież, skoro tak bardzo chcecie pracować w niedzielę, to idźcie do małych, prywatnych osiedlowych sklepików i pomagajcie właścicielom. Na pewno się ucieszą. Albo w czynie społecznych chwyćcie za łopaty i odśnieżcie ulice i chodniki. Polska czeka na wasz potencjał!
|
![]() |
Lewactwo wypowiada się językiem miłości, oczywiście z poszanowaniem tolerancji. A przecież, skoro tak bardzo chcecie pracować w niedzielę, to idźcie do małych, prywatnych osiedlowych sklepików i pomagajcie właścicielom. Na pewno się ucieszą. Albo w czynie społecznych chwyćcie za łopaty i odśnieżcie ulice i chodniki. Polska czeka na wasz potencjał!Może dzbanie tego nie ogarniasz,ale teraz dzięki Geniuszowi żoliborskiemu,taki właściciel osiedlowego sklepiku nawet studenta na umowę nie może zatrudnić w taką niedzielę z zakazem handlu. Czego jednak wymagać od kmiotów głosujących na PiS? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|