Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nowa trasa już przejezdna. Jej nazwie sprzeciwiał się PiS [wideo]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 lipca 2018 r. o 16:01 Powrót do artykułu
"Wielu mieszkańców Lublina, którzy przechodzić będą tą ulicą, mam wrażenie, będzie pluło – wtórował jej klubowy kolega, Dariusz Jezior.." - p.Mazowieckiemu dzisiejsi premierzy i inni politycy nie dorastają do pięt. Ludzie będą pluli na pomniki i nazwy ulic obecnych, nowych tzw. bohaterów. Jeszcze troszeczkę, już niedługo......będą uciekać jak szczury!
Odpowiedz
Mazowiecki z Grubą Kreską zapewnił dalsze rządy postkomunie w III RP.
Odpowiedz
kpina ta psia dzicz juz fiksuje calkowicie niedlugo ci towarzysze z dojnej zasila kozlowke
Odpowiedz
Super, od razu zmniejszyly sie korki w okolicy
Odpowiedz
Typowe, polskie-otworzyli nowa ulice, od razu zmniejszyly sie korki, zamiast sie cieszyc to o nazwe ulicy sie kloca! Kiedys nazywali to pieniactwem!
Odpowiedz
"Nowa trasa już przejezdna. Jej nazwie sprzeciwiał się PiS"
To niech pis tamtędy nie jeździ i po sprawie.
Odpowiedz
a kiedy pojawi sie ona na google.mps i innych przegladarkach oraz nawigacjach?
Odpowiedz
Bardzo dobry wybór nazwy ulicy a PiS pomyśleć czego chcę tym kraju robi i chcę dla swoich koleżków
Odpowiedz
Masakra, ulica w miescie w standardzie autostrady, hektary zmarnowane na wezły jakby w srodku pola ta ulica biegla...kolejna megalomanska inwestycja, a w centrum wiekszosc ulic to kartofliska
Odpowiedz
jak gnojownik pójdzie siedzieć to się zmieni
Odpowiedz
ja nasrmm
Odpowiedz
Sorosowcy uczcili sorosowca drogowym bizancjum na kredyt - POdręcznikowy przykład jak Kozi Gród przekształcany jest w mini-Detroit Europy Wschodniej.
Odpowiedz
Dziękuję za piękny artykuł. Wprost idealny na kolejne przypominanie, kto pierwszy zaczął, kto jak głosował. Zamiast napisać, że zmniejszą się korki, to wypominanie, że PIS głosował przeciw nazwaniu ulicy imieniem Tadeusza Mazowieckiego. Może szanowny redaktor szarpnie się w takim razie na napisanie obiektywnej biografii Tadeusza Mazowieckiego "ikony" demokracji. Przypomni czasy Znaku i Więzi oraz czasów współczesnych, czyli "gruba kreska". która ciągnie się za naszym krajem, przypomnę jedynym, w którym nie dokonano lustracji i pełnej dekomunizacji, np. w sądach bronionych teraz przez demokratów. Na koniec jedno zdanie-proszę nie wyzywać mnie od pisowskich trolli, piszę jak mi pasuję, a chyba nikogo nie obrażam w swoim poście.
Odpowiedz
Super, od razu zmniejszyly sie korki w okolicy
 Prze ta drogę bedzie większy ruch na ul. Jana Pawła, nie ma się z czego cieszyć  bo tam nikt nie chce budować drogi wzdłuż torów żeby było luźniej na obecnej ulicy, a mieszkańców w tamtej okolicy przybywa
Odpowiedz
ja nasrmm
 A d... Ę podetrzesz? 
Odpowiedz
Taka ładna teasa i nie udało się nazwać jej im. Kaczora Donalda ...SZKODA PISULKI .....
Odpowiedz
Nowa trasa...Jaka to różnica, czy Tadeusza, czy też, może ku...a ?
Odpowiedz
jak gnojownik pójdzie siedzieć to się zmieni
 Wydawało się wszystkim, że jesteś głupcem i chamem. Napisałeś - i rozwiałeś wszelkie wątpliwości.  Taka twoja "kultura". Sadzać to się powinno takich jak ty. Dla dobra tego miasta i Polski.
Odpowiedz
P A N O W I E z PIS-u co zbudowaliście w Lublinie i w okolicy bo poza niszczeniem niczego nie widać a może tą ulicę nazwać im.GORZELA to też lubelak pewnie nikt z was nie wie kto to taki ??????????????????????????
Odpowiedz
Ja zwróciłem uwagę na co innego. Tez jechałem nią noca i część oświetlenia nie działało. Czy tak ma być czy jakieś oszczędności. Na filmie też da sie to zauważyć
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...