Jeżeli wszystko by wyszło, byłoby naprawde super.l
|
|
Trzymamy kciuki !
|
|
Jeżeli bierze się za coś sobczak to wiadomo, ze zaraz będzie totalna klapa!!! No chyba, że chodzi o przydział nagród dla kolesi ....
|
|
I jak dla mnie takie kierunki załatwiałyby sprawę. Potem przesiadka i za rozsądne pieniądze można zlatać cały świat, bo możliwości zrobi się znacznie więcej niż z Luton, Standsted czy Torp.
|
|
Nie ma komunikatu o "incydentach personalnych", więc trzeba gawiedzi coś innego zakomunikować. Może rozejdzie się po kościach.
|
|
Ta, Alpy się mu marzą a ja PKS-em do Cicibora Dolnego nie mogę dojechać bo mi PKS Wchód autobusy odwołuje w ostatniej chwili.
|
|
A firmy pogrzebowe to niby mu nie wyszły?? |
|
W środkowej Anglii też pracuje dużo ludzi z Polski B. Może by tak kursik do Doncaster-Shefild.Zapewniam że za rozsądną cenę poleciałbym z żoną 2 razy w roku.
|
|
Jacek Sobczak to niezły jajus. Tu zima mrozem trzeszczy, a on dowcipy prima-aprylisowe opowiada. Żuczek jeden, na tym zadupiu czuje się jak hetman jakiś.
|
|
Eurolot?
Ciekawe jak będzie z cenami biletów... Dla przykładu (dane z ich strony, przelot Kraków-Gdańsk-Kraków): rodzina 2+1, wylot 05.04.2013 (piątek), powrót 07.04.2013 (niedziela) - 1537 PLN....
Niestety, podejrzewam, że dla większości mieszkańców regionu będą to koszta nie do przeskoczenia...
|
|
dajcie loty do Eindhoven lub do Brukseli tam również jest dużo Polaków z Polski B
|
|
Może od razu tylko do całej Anglii? Bo robole muszą się nalatać? Chore.
|
|
Może od razu tylko do całej Anglii? Bo robole muszą się nalatać? Chore.
|
|
A co z Brukelą i Eidhoven ?
|
|
umrzyj wiesniaku |
|
A co ze Szkocją?? Np Edynburg lub Glasgow. Tu jest "Nas" naprawde dużo (szczególnie w sezonie letnim - praca sezonowa) i zamiast latać po całym kraju można by było wylądować na "Naszym" lotnisku. Trzymam kciuki, że coś sie ruszy w tym kierunku.
|
|
Jeszcze Monachium koniecznie. Tak ze dwa razy w tygodniu na poczatek.
|
|
Tak, szczególnie tel aviw jest bardzo potrzebny...
|
|
A połączenie z Radawcem będzie?
|
|
Ciekawi mnie kto będzie tak odważny, żeby lądować na tym lotnisku wiedząc, że kuz kilka samolotów nie było w stanie przyziemić w świdniku. To tylko 2 miesiace działalności i już taka zła sława...
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|