Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nowy pokaz fontanny na placu Litewskim "Anioły lubelskie" [zdjęcia]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 21 lipca 2018 r. o 09:24 Powrót do artykułu
Po co promować KK ? Wszędzie jakieś krzyżyki + pluski , sutanny i inne dewocjonalia .
Odpowiedz
Pedofilia w kosciele naszym towarem eksportowym!
Odpowiedz
Zydomasońskie show za żydomiliony zł dla ogłupiałych mas.
Odpowiedz
Na te pokazy będzie jeszcze widownia 2-3 lata. A co potem ?? Te rozmazane obrazy zestarzeją się technologicznie tak jak umarły klisze w aparatach fotograficznych. Po 2-3 latach dodatkowo posypie się ta sikawka technicznie. kto będzie wtedy remontował ten przeżytek i złom.
Odpowiedz
Byłem pierwszy raz. Napiszę krótko: nuda i rozczarowanie. Lektor mówi o historii Lublina a oglądamy facetów w rajtuzach jak łażą po linach.
Odpowiedz
IDĄ WYBORY ! To widać, słychać i czuć... Nawet katolikom trzeba się podlizać...
Odpowiedz
a tych co ukradli księżyc,a teraz DEMOKRACJĘ nie pokazali?
Odpowiedz
To prawda. Ja też jestem rozczarowana. Gdzie te anioły?
Odpowiedz
Przykre to, ale są i będą ludzie którym, nic nie będzie się podobać. Wszystko na nie. Tak to już mają.
Odpowiedz
Byłem, świetny pokaz. Masę ludzi, biegające dzieciaki miały radochę. Wspaniały klimat, tłumy Lublinian na Litewskim. Poczułem się dumny z naszego miasta. Podczas pokazów byłem naprawdę wzruszony. Brawa dla artystów, sztuka robi ogromne wrażenie. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tłumy Lublinian zbierały się na placu by wspólnie podziwiać sztukę. Pieniądze wydane bardzo dobrze, pieniądze wydane DLA LUDZI, nie do kieszeni rządzących. MALKONTENCI UTKAĆ MORDY ZDRADZIECKIE jakby pewnien pan powiedział.
Odpowiedz
Byłem pierwszy raz. Napiszę krótko: nuda i rozczarowanie. Lektor mówi o historii Lublina a oglądamy facetów w rajtuzach jak łażą po linach.
 Jak ignorancie nie rozumiesz sztuki to nic nie poradzimy... W teatrze też ludzie sobie chodzą po podłodze jak debile i co ? To nie film historyczny tylko rodzaj przedstawienia...
Odpowiedz
Nikt nikogo na siłę na Litewski nie zaciąga. Nie chcesz, nie podoba się, to nie przychodź. Jest wystarczająco dużo osób, które to lubią i chętnie przychodzą na kolejne pokazy.
Odpowiedz
POLAKU !! WŁĄCZ MYŚLENIE ZANIM BEDZIE ZA PÓŹNO !!!! - ---- --- -"Sędziowie" SN: P. Hofmański, M. Laskowski, B. Rychlicki. Ten skład SN w 2013 uznał, że sługus Moskwy, obecny "przypadkiem" jako "duchowny" na placu w Watykanie w dniu zamachu na JP2 i również "przypadkiem" w kolejnym zamachu na lotnisku w Smoleńsku - "jezuita" Tomasz Tu*owski, miał prawo zataić w oświadczeniu lustracyjnym swe związki z komunistycznymi służbami." - najwyższa kasta PZPR - KGB - GRU ?
Odpowiedz
Czy listonosz POCZTA POLSKA może roznosić AGITACYJNE GAZETKI LOKALNYCH NOTABLI ZSL?
Odpowiedz
szału nie ma - w dzisiejszych czasach wielu ma projektory HD lub 4K i każdy moze sobie zrobiś coś podobnego
Odpowiedz
bardzo fajny pokaz!!!
Odpowiedz
dzikie tłumy były, dobrze że jest taka atrakcja
Odpowiedz
Warto pójść :)
Odpowiedz
A dworzec PKS? To dopiero pokaz!
Odpowiedz
A dworzec PKS? To dopiero pokaz!
 Przecież będzie nowy o ile Tułajew nie dojdzie do władzy. Jak dojdzie to będziemy mieli kolejkę więc nowego nie będzie trzeba budować.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...