![]() |
Ciekawa jestem czy zostawiono całą załogę bylego Reala czy tez,ot tak po prostu,wywalono tych ludzi na bruk za to,ze przepracowali wiele lat ?.Ciekawi mnie tez, jakie umowy o pracę mają pracownicy nowego Auchan: na cały etat,za jaką stawkę???. To bardzo duzo mowi o firmie...Podejrzewam, ze kokosów tam nie dają a wręcz przeciwnie...
|
![]() |
pracownicy zostali ze starego składu natomiast jeśli chodzi o płace to na pewno się nie zmniejszyły ;)
|
![]() |
Znajoma pracuje w auchan wczesniej pracowała w leclercu. Wg niej w auchan 2 razy lepsze warunki
|
![]() |
Część załogi sama odeszła, za warunki panujące w tym markecie, za poniżanie pracowników, za śmieszne pieniądze.
|
![]() |
Dużo ludzi zostało i czeka teraz na nowe umowy, których nie przyjmą bo praca tam uwłacza godności ludzkiej, a zarobki zwiększyły się o kilka złotych, porażka
|
![]() |
Tragedia. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak w felicity, gdzie nie da się nawet wyjść ze sklepu jeśli się nie zrobi żadnych zakupów - poważnie chorzy ludzie tam pracują.
|
![]() |
"W sobotę o godz. 9.30 zaplanowano otwarcie" - no super, a można wiedzieć, kiedy to otwarcie nastąpi? Co mi po tym, że podacie czas podjęcia decyzji o otwarciu, skoro nie wiem, kiedy będę mógł pójść na zakupy? :P
|
![]() |
27 kas a 4 będa czynne
|
![]() |
Kiedyś Real wykupił francuską sieć hipermarketów Geant,był potęgą a teraz sam został wykupiony.
|
![]() |
Jak dają ludzi do zarządzania, którzy nie mają o tym pojęcia to co się dziwić.
|
![]() |
Dżony, otwarcie nastąpi w sobotę o 9:30.
|
![]() |
przyszłego roku, dawać będą kaszankę za darmo.
|
![]() |
Lemingi będą szaleć między półkami.
|
![]() |
NIE AUCHAN TYLKO OSZĄ !
|
![]() |
OTWARCIE MARKETU JAK W SKECZU KABARETOWYM - WÓJCIKI OBSERWOWAĆ PILNIE
|
![]() |
Znajoma pracuje w auchan wczesniej pracowała w leclercu. Wg niej w auchan 2 razy lepsze warunkiNiech Ci kitów nie wciska.To jest obóz pracy!!!! |
![]() |
I będzie pewnie podobnie jak w innych tego typu sklepów , zatrudnia się ludzi przez agencje pracy , popracują pól roku i wypad , czas na następnych i tak w kółko za najgorsze grosze i z wiecznymi pretensjami przełożonych .
Trzeba tez dodać ze z braku pracy trafiają tam również osoby wykształceniem i doświadczeniem .
Polak w takich zachodnich wielkopowierzchniowych sklepach który tam pracuje traktowany jest prawie jak niewolnik co niedawno można było przeczytać chociażby w dzienniku.
|
![]() |
huraaa! otwarcie nowego obozu pracy, chyba polecę złożyć CV
|
![]() |
27 kas :-) a czynne będą 3, hahahahaha, tak zawsze było w realu.
|
![]() |
Panie/Pani z 18:26 A są jakieś lepsze perspektywy ? Już lepiej chyba że jest jakakolwiek praca niż żeby jej wogóle nie było
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.